mandag 3. juni 2019

Montere dørlister

Deco karmlister monteres rakst og enkelt helt uten synlige spikerhull. Otto Robsahm, kanskje bedre kjent som Sinnasnekker'n, viser oss hvordan vi enkelt kan legge. Vakkert og pent montert listverk er med å gjøre forskjellen i dine rom.

Hvordan listen monteres, hvilken side som vendes ut, om du gjærer . Når det noen ganger er vanskelig å få dørlistene til å møtes pent i hjørnene rundt ei dør. Se hvordan du måler opp, kapper og monterer dørlistene her, slik at du . Metoden vi viser her, er en enkel og nøyaktig måte å montere karmlistene på, uavhengig av hvilken type lister du har kjøpt.

For å få en pen avslutning til gulv, vegger og tak, burde du montere lister. På innvendige hjørner gjærer du listen i grader slik at . Listverket avslører ofte at hobbysnekkeren har vært på ferde. Her viser vi deg hvordan du får det pent. En enkel måte å gjøre dette på er å måle hvor bredt det er i mellom foringene, for deretter å legge på en . Det finnes i dag et godt utvalg ferdigmalte lister som er tilpasset systemet til flere av vegg- og gulvleverandørene.


Fordelen med disse listene er at fargen er . Bruk små-kapp når du skal finne riktig vinkel og når du skal montere hulkil, råder møbelsnekker . Her lærer Mogens deg å legge lister uten at det blir glis i skjøtene.

Gulvlister monteres etter at dørlist er montert, og avsluttes mot denne. For å unngå endeved i avslutninger, kan det tilpasses en . Lite tips er å kappe hulkil lister 1-mm for kort, slik at du har litt plass . Har netopp fått lakkert listene på min e36. Den er basert på ferdigmalte lister som festes ved hjelp av spikerputer. Freste spor på baksida av listene gjør det umulig å montere dem feil, . Maling, og montering, for den saks skyl av lister er nok ikke uten grunn kjent for å være den delen av oppussingen man utsetter til man skal .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.