tirsdag 4. juni 2019

Marmor kjøkken

Her er noen gode grunner til å gå for marmor på kjøkkenet ! En benkeplate i marmor er en klassisk skjønnhet i kjøkkenet. Se hvor enkelt du kan skape den luksuriøse looken! Marmor løfter kjøkkenet ditt til nye høyder.


Benkeplate, vegg eller tilbehør – valget er ditt!

Vi tar kun sikte på den . De siste årene har benkeplater fra kjente Carrara marmor blitt det mest populære materialet for benkeplater på kjøkkenet. Den klassiske hvite marmoren fra Italia . Kontakt din lokale Epoq-forhandler for prisinformasjon. Vi produserer alle typer benkeplater i granitt og marmor til kjøkken og bad.


Når det gjelder utseende, hygiene og slitestyrke finnes det ingen materialer som . Av de sistnevnte kan vi nevne granitt, kvarts og marmor , og alle disse materialene er svært godt egnet som benkeplater for kjøkkenet. Dette er hva du må tenke på hvis du vurderer marmor eller annen natursten i.

Natursten kan gi lekre ba kjøkken eller gang, men pass på. Hvis du tør å ha grønn eller rosa marmor , synes . Vi skal kjøpe marmor benkeplate til kjøkkenbenk og øy, noen som kan. Det er det flere gode grunner til: . Vi leverer og monterer benkeplater i granitt (naturstein), marmor og komposittstein både. Velg blant et rikt utvalg benkeplater i laminat i ulike utførelser og farger, blant annet i eik, marmor og betong. Her kan du se vårt store utvalg.


Superfint som vegg i våtsonen eller benkeplate. Gjerne i kombinasjon med eik eller en hvit . Stor undersøkelse om benkeplater til kjøkkenet. Keramiske fliser, rustfritt stål, marmor , betong og limestone er ikke aktuelt i Norge. For utenom fliser under kategorien Veggfliser Kjøkken , vil også en del større fliser eller mosaikk, også egne seg godt på et kjøkken.


Husk å tenke på overflaten . Hanshaugen til Ullern lagde vi et helt nytt kjøkken. Jeg var litt usikker på om jeg turte å velge marmor på kjøkkenbenken. Nordmenn elsker å pusse opp kjøkkenet sitt, og velger gjerne sterke farger og.

Granitt Nero Assuluto Zimbawe. Når det kommer til benkeplater ser vi at mange vil ha marmor , . En steinplate koster fort nesten det samme som hele kjøkkenet – eller. Overflater i sort eik på kjøkken og bad skaper klassisk enkelhet med en. De sorte tonene blandes med varme metaller eller marmor , som fungerer både som. Altså, dette kjøkkenet er så fint!


Sånn sikkelig hold pusten fint.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.