mandag 3. juni 2019

Hestnes trapp

Som leverandør av trapper igjennom mange tiår, har vi sett hvordan trappa har gått fra å være en ren nødvendighet til å bli et møbel. Vi strekker oss langt for å gi. Produsent - importør - forhandler.


F: Findland Trevare as. Pusse og male grunnmur og trapp. Her er det valgt gelender i Empire. Det er i tillegg brukt hatter på stolpene. Måltaking og montering. Be om tilbud eller befaring.


Vi skal bygge kott under trappa. Foreløpig ser det slik ut. Vi monterer trapp og rekkverk til faste priser. Kjøp trappen ferdig montert, det gir best resultat.


Monteringsanvisning følger med hver leveranse. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Tingretten avsa fraværsdom og dømte Protector forsikring til å betale ca. Pent brukt tripp trapp stol selges. Godt bortgjemt bak en anonym dør og opp en trapp finner vi dem.


Klage på Miljøutvalgets vedtak av 28. Nå bygger de ny fabrikk til cirka millioner kroner på . Tripp trapp”: Les om hvordan partnerskap med en midlertidig eier. Tripp Trapp og møbler med fokus på ergonomi. Kystidyllen Himmel og Hav. Velkommen til Kabelhusveien 3! Utafor har de fått laget en stor trapp med panoramautsikt.


Endrede tegninger viser en garasje med ark og trapp opp til loft. Trapp til loftetasje virker som et fremmedelement. Hestnes, Eigersund kommune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.