tirsdag 25. juni 2019

Hay oppbevaring

Med alt for mange ting i huset har man alltid behov for smarte oppbevaringsløsninger. Kunsten er er å ha orden i kaoset. Derfor har vi et stort utvalg innen kurver, esker, kasser, vasketøysposer, hyller og reoler.


At vi alle sammen har mange ting hjemme som vi ikke alltid vet hvor vi skal gjøre av, er visst ikke noen hemmelighet. Nomess har kolleksjoner som utelukkende handler om oppbevaring og det er en utfordring som også Hay.

Kabinet oppbevaring fra Hay. Det lille skapet har fire etasjer høye akryl kabinet som kan brukes for smykker, samlerobjekt eller andre personlige favoritter. Hyllen er laget av akryl og er transparent.


CopenhagenAnne BlackAYTMBloomingvilleCaroline EkDesign House StockholmDesign LettersFerm Living KIDSFerm Living Hay House DoctorIittala Jonathan AdlerKlongKählerLouise RoeLucie KaasMenuMOEBEMonograph Nomess CopenhagenNordstjerneOYOYPetite FritureSkagerakSkultunaStelton Tom Dixon. Få orden på badet med lekre skittentøyskurver og String pocket hyller. Skittentøyskurv S Army.


Oppbevaringskurv Stripe Small.

Fokus på skandinavisk design krydret med litt glam fra Italia og USA i medium- til high end segmentet. Vennligst velg mellom tilgjengelige størrelser. Legg i shoppingbag Legger til… Lagt til. GRATIS FRAKT OVER 49-. FRI RETUR INNEN DAGER.


Kjøp sesongens utemøbler på nett - Bolina. Norges største nettbutikk på eksklusive utemøbler. AAS Høyde 75cm Sort : Eik Salg . Picnic container S, fra Hay. Smarte oppbevaringsbokser i soli food safe rustfritt stål. Kjempefine til oppbevaring og transportering av både varm og kald mat.


Boksene kan stables, og bæres enten sammen eller hver for seg. Hyller, esker, skjenker, vitreneskap eller oppheng - valget er ditt. I dagens kontorlandskap øker behovet for fleksible og smarte oppbevaringsløsninger i takt med nye behov knyttet til steder der mange deler en arbeidsplass og areal reduseres.


Samtidig så reduseres behovet for oppbevaring i takt med digitaliseringsprosesser. Personlige oppbevaringsløsninger med .

Skovby har skjenkar og vitrineskap i opptil forskjellige treslag, og mange forskjellige modellar. Casø furniture har skjenkar som framstår som moderne og lette med avrunda . Nettbutikk for Saxi AS. Det siste innen belysning, interiør og møbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.