fredag 31. mai 2019

Tøffe tapeter

De er ferdig med Disneyprinsesser og Cars, men likevel ikke helt klar for ungdoms- og voksenlivet. Her er noen gode veggforslag til husets . Har du tenkt på tapetsering som et plundrearbeid du ikke vil røre?

Grey vrangbord er en tøff vinyltapet fra Storeys. Den er lett vaskbar, lysekte og enkel å henge opp. Hei hei dere:) Jeg elsker tapet, tapet er bare så herlig!


Det skaper virkelig rommet, personlighet, et wow eller en nydelig harmonisk ro.

Nordmenn elsker forandring og bruker mye tid på å pusse opp. Men den minimalistiske stilen er ikke lenger den som fenger oss mest – og det . Velg en tapetkolleksjon som passer til din stil, og tilpass tapetet til din vegg og smak. Røft, tøft og rustikt uttrykk i denne trendy kolleksjonen fra Elitis.


Moderne farger og med en overflate som gjør at tapetene også er egnet på kjøkken og bad. Trendene er satt for året, spesielt presentert på Heimtextil-messen i Frankfurt. Som vanlig er det ikke én trend som gjelder, men .

Spesielt mange tøffe tapeter for gutter i tenårene. Slipp innredningsfantasiene dine løs og sett mønstrede tapeter på veggene. Vi har mengder av tøffe, trendy og pene mønstrede tapeter i vårt sortiment som raskt . På jakt etter tapet til et nytt prosjekt kom jeg over denne aktuelle kolleksjonen fra Cole Son . Noen som vil legge ut bilder av tapet dere liker?


Skal ha nytt til kjøkkenet og er i tvil om hva vi skal velge. Her får du noen idéer til hva du kan gjøre med en helt vanlig, eller kanskje litt kjedelig, trapp. Bruk farger og fantasi, eller tapet og tålmodighet.


LISETTES PERLER har brukt harlequin tapet på barnerommet. Variert fiberkolleksjon, med trendy tapeter i forskjellige stiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.