tirsdag 14. mai 2019

Små soverom inspirasjon

Stadig flere bor på liten plass, og soverommene blir mindre og mindre. Men hva gjør du om soverommet ditt er litt for lite til å få deg luksusfølelsen du. Finn inspirasjon til soverommet i vår store inspirasjonsguide. Interiør – mat – inspirasjon.


Soverommet vårt er så lite at det dårlig kan kalles et rom og det er så vidt at vi klarte å få plass til en seng der. Vi kunne ha laget et stort soverom der vi har gang, men siden barna bor i øverste .

Smart for oppbevaring på små soverom. Vårt nye soverom på hytta. Og ha alltid et lite teppe foran sengen, det er så mye vennligere mot. Gjør det til et inspirerende sted med smykkeskåler og vakre småting! Finner du ikke rett størrelse, så prøv å se om en bade- eller soverommodul kan.


Selv om det er lite , synes Kristin det minste soverommet er det flotteste rommet. Aller helst skal rommet være som et hotellrom – et soverom med flere. Ideer og inspirasjon til hjeminnredning.


Ginas garderobe – den har små personlige detaljer som passer til hennes tilbehør og stil.

Usikker på hvordan du skal innrede det lille soverommet ditt? Få gode tips til praktisk innredning av små soverom her. Her er vakre og inspirerende soverom fra BoligPluss-leserne!


Stine Steviks eksempel og lage oss et deilig lite rede i sengen! Selv på et lite soverom får du plass til et nattbord som er skreddersydd til hjørnet. Bli inspirert - Se galleri her IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør. På denne måten unngår man at et lite rom som dette stykkes opp. Eventuelt, om det er snakk om for eksempel et soverom , sats på én stor . Utfordringen er å innrede et lite barnerom som likevel skal fungere praktisk og.


Veldig inspirerende å se barnerom som ikke er så typiske. Soverom delt mellom to vil ikke nødvendigvis foregå i stillhet. Selv små barn kan hjelpe til med å velge ut veggdekorasjoner, farger og pynt. Inspirasjon til soverommet : gulv på veggen! Små detaljer og små justeringer gir smarte løsninger.


Ta en titt på artiklene våre og finn ny inspirasjon. Få beste solskjerming til soverom. På soverommet ønsker vi oss behagelig nattesøvn, og her vil også .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.