tirsdag 7. mai 2019

Rørlegger florø

Klima Experten AS hjelper vi deg med alt fra befaring og oppussing til installasjon av varmepumpe, gulvvarme og mye mer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!


RØRLEGGER i FLORØ har aldri vært enklere! Florø Rør fra , Sogn og Fjordane.

På grunn av stor ordrepågang søker vi nå etter flere dyktige medarbeidere: VVS og VA rørlegger Arbeidet vil være generelle VVS og VA oppgaver for prosjekter, . Sidan den tid har firmaet vokse og utvikla . Vi utfører rørlegging i både privathus, industri- og forretningsbygg, offentlige bygg og på utendørs områder. Markedsnavn, VVS Eksperten. Ditt søkeresultat på skikkelige rørleggere.


Landsforening: Byggenæringens Landsforening. Raskere og enklere enn å ringe rundt selv.

Beskriv behovet ditt for rørlegger – trykk ”Registrer” og så vil du få flere tilbud i . VB er en landsdekkende rørleggerkjede som leverer vann, varme og energi til privat- og proffmarkedet. Formål: Eie og drive virksomhet som rørlegger , industrirørlegger, VVS, handel med VVS-produkter og beslektet virksomhet og alt som står i naturlig . FLORØ : Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Hadde ikke direktør for nybyggingsprogrammene i Technip vært fransk, ville sikkert . Han jobber til daglig som VVS- rørlegger og er utrolig glad for at . Forbrukarrådet er skeptisk til selskapet. Vi er en solid rørleggerbedrift med mange års erfaring innen rehabilitering og oppussing av baderom. Det er ikke bare innen rehabilitering, men også nybygg og . Faren var rørlegger ansatt i ett firma i Bergen som blant annet la inn vatten . Nå ansetter oljebransjen bilmekanikere og rørleggere.


Du har jobbet som rørlegger i minimum år, og har gjerne erfaring m. Vi har rørleggere med over års erfaring på begge avdelinger og vi utfører arbeid av høy kvalitet. Tjenestene vi kan tilby er blant annet: - Rehabilitering av . Kontaktinformasjon, Opplæringstilbud.

Med en stab av spesialisert vedlikeholds- og reparasjonspersonell, kan våre ressurser bli brukt til et vidt spekter av oppdrag innen rørlegging , elektrisk arbei. Kjell Hovland Daglig leiar. Mekanikk, hydraulikk, rørlegging , sveising og elektro-oppdrag.


Prosjektstyring og prosjektgjennomføring av oppdrag i alle størrelser og kompleksitetsgrader. Rørlegginsfartøyet er verftets .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.