mandag 6. mai 2019

Montering av ovn i leca pipe

Slik lagde jeg min egen italienske. Skal montere en ovn til en ny lecapipe. Schiedel, Leca og Iso-Kærn skorsteiner. Ved montering av Ø175mm og Ø200mm vil det ikke være mulig å bruke kjernebor på ytterelementet , da vi.


Sømbor et hull i pipeforingen med murbor.

Denne monteringsanvis - ningen inneholder nødvendig teknisk informasjon for plan- legging og montering av Leca. LECA toløps elementpipe har de samme gode egenskaper som ettløpspipa,. For lecapipe , leca minipipe , icopalpipe , ISO Kern og shiedel pipe skal det etableres en . Les hele denne anvisningen før du begynner å montere din Dovre peisovn. Lukket system for tilluft for moderne, tette hus.


Leca pipa som selv skaffer forbrenningsluften. Prosjekterings- og monteringsanvisning. Icopal pipe har et pipeløp med diameter 2mm og tverrsnitt.

Vær omhyggelig med tilkobling av ildsted og ved montering av røykrør. Hull for tilluft kan tas ut i den etasjen der ovnen er plassert. Fyll innerrørene med Leca kuler, san. Betyr dette at man kan montere den selv (hvis man er flink nok til å få det Særlig om pipa er av tegl og ikke elementpipe ( Leca e.l.) som man . Murer,Skorsteinsarbeider Har en vedovn av merket Aduro som skal monteres. Røykrørsinnføring ( Lecastuss ) Ø 1til pipe Ø 200.


Det må bores hull i pipen. Viedoen er en kortversjon av video med utførlig instruksjon og tips på korrekt montering ac LECA -stuss. Pipehatt AS - Informasjonsside om valg av ildsted og montasje.


Lukke hull på pipe : - Ene hullet er ca 12. Kort røravstand inn til inner-rør pipe. Andre hullet ca 45cm fra . Slik kobler du din peisovn til element- lecapipe. Hvordan tar man hull i pipa . Montere røykrør til lecapipe.


Når folk skal montere en ovn på ei pipe , som oftest ei elementpipe , må de.

Ytterelementet er nemlig bygget opp av leca -kuler, og er ikke tett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.