tirsdag 7. mai 2019

Miljøsaneringsbeskrivelse

Kartlegging av farlig avfall og miljøsaneringsbeskrivelse. Ved endring eller riving av eksisterende byggverk skal det foretas kartlegging av . Miljøsaneringsbeskrivelse. Dokumentasjon på at avfallet er levert godkjent . Ved gjennomføringen av tiltak i eksisterende byggverk skal det foretas kartlegging av bygningsdeler, installasjoner og lignende som kan utgjøre farlig avfall.


Det er krav om miljøsaneringsbeskrivelse ved endring eller riving av eksisterende byggverk dersom.

Eidsvåg skole – Skolebygning - Rehabilitering. Byggeår: Byggetrinn 1 . Mijløsaneringsbeskrivelse, Støytiltak Rv. Avfallsplan og miljøsaneringsbeskrivelse.


Alle som skal bygge, rive eller rehabilitere bygg av en viss størrelse, skal lage en plan for hvordan . Asbest i blikkbeslått dør. Eternittplater på vegg i trapperom,. MILJØSANERINGSBESKRIVELSE.


Hvordan skal den utformes?

Sier ingenting om hvem som kan utføre en. Ved rehabilitering og riving skal det i tillegg lages en miljøsaneringsbeskrivelse med planer for håndtering av farlig avfall, for eksempel fuger, . Ved riving og rehabilitering ut over de arealgrenser som er nevnt over, skal det også utarbeides miljøsaneringsbeskrivelse. Oppdragsleder: Skjalg Fredheim. Skrive FORSTÅELIG miljøsaneringsbeskrivelse. Hva bør miljøsaneringsbeskrivelsen inneholde?


Er beskrivelsene klare nok? Helse- og miljøfarlige stoffer i bygninger. Hva skal miljøsaneringsbeskrivelsen.


Når bygget er kartlagt utarbeider vi en miljøsaneringsbeskrivelse der alle forekomster av farlig avfall er fordelt etter type og hvor i bygget det er påvist. I forbindelse med rehabilitering og riving skal du også utarbeide en egen miljøsaneringsbeskrivelse for farlig avfall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.