torsdag 30. mai 2019

Maskinering rogaland

Rask levering og høy kvalitet. Vårt arbeidsområde er hovedsakelig produksjon av maskinerte deler for offshore. AS er en ledende leverandør innen maskinering og bearbeiding i Rogaland , med.


Maskineringsbedrift på Bryne i Rogaland , med avanserte CNC-maskiner for. Vi er en maskineringsbedrift som tar oppdrag hovedsakelig innen offshore og subsea.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi har bred erfaring med den . Bedrift underlagt ROGALAND MASKINERING AS. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis!


Slipe- og fileverksteder. Vi produserer etter bestilling fra kunde og har ingen egne produkter. Vi leverer mest innen subsea og . Besøksadresse, Bjorhaugslettå 1 Nærbø.

Som en generell regel er det viktig at emnet man maskinerer fra, er riktig temperert før man starter med maskinering. Spesielt om vinteren kan et emne som har . Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre . Vi er spesialister på mekanisk produksjon, maskinering , dreiing og fresing. I tett samarbeid med kunde leverer vi . Hele prosessen – fra engineering til prosjektledelse, sveising, maskinering , mekanisk. Vi kan også tilby komplett ferdig produkt inkludert maskinering og overflatebehandling.


Din totalleverandør av mekaniske tjenester. Forbedre søket ditt ved å legge til ste for eksempel . Unge entusiaster vinner tillit i et krevende marked. Utskriftsvennlig versjon Skriv ut . Søk etter Cnc-operatør-jobber i Rogaland. Vår maskineringsavdeling kan ta oppdrag innen dreiing, fresing, boring samt sliping av de fleste metaller og plastslag.


Der man tidligere brukte stål og metaller av ulike slag, bruker man i dag ofte plast. Friksjonen er lavere og slitestyrken som regel . Enheten på Karmøy i Rogaland har verksteder og lokaler på Hydro. Konstruksjon, produksjon innenfor maskinering , sveising og sammenstilling av mekaniske produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.