onsdag 8. mai 2019

Hvit kjetting

Produsentens Varenummer. Pris fra 12- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Tilgjengelig i butikker. KJETTING 400-SVART 2METER SB.


Angitte verdier for anbefalt maksbelastning er veiledende og kan ikke garanteres.

Holdbarheten for kjettingen angis i kolonnen. Bruddgrensen er når produktet ryker, for vår kjetting er det ganger maksvekten. Logg inn for å se pris og saldo informasjon for hovedlager.


Vis erstatningsartikkel. Lett og sterk plastkjetting for avsperring! Kjetting av polyetylen med diameter på mm, og bruddstyrke på inntill 1kg. Egner seg på arbeidsplasser, lager, messeområder, parkeringsområder, o.

Forpaknig: bunt á meter. Statens vegvesen fokuserer ved starten av vinteren på tungbilsjåførenes kunnskap om bruk av kjetting. Torsdag måtte sjåfører parkere bilene sine på Taraldrud kontrollstasjon, mens vegvesenets folk drev opplæring i kjettingbruk.


Forenkler avsperringer og gjør det enklere å merke av områder. Vinteren er på anmarsj i hele landet med snø, is og glatte veger. Jeg tror det blir mest aktuelt å henge den opp i noen løkker kjetting, men er det noen som selger hvit kjetting som ikke synes så godt i det hvite taket? Norges største og beste leverandør av kamsport utstyr. Plastkjetting hvit - Vi har lave priser, rask levering og minimum års garanti.


Kjøp online eller ring oss for personlig service! Benyttes til markering og leding i ulik sammenheng. Kan ikke benyttes på offentlig veg. Pris pr meter (selges i pakker a meter). Kjettingmarkør brukes for å markere lengder eller annet på kjettingen.


Leveres i pakke med stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.