tirsdag 28. mai 2019

Hus på ett plan med 4 soverom

Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe. Boligen inneholder soverom, hvor tre er plassert i kjeller, ett bad i hver etasje, . Tegningen er basert på et typehus med soverom. Hus på ett plan for familie på - hus forsl.


Dessuten trenger ikke et 1-planshus nødvendigvis å være mindre enn hus over flere plan. Alle disse fordelene gjør at mange i dag velger å bygge villa på ett plan. Et hus med plass til alle pluss noen til. Store rom, tre soverom, garasje tilknyttet huset og funksjonelle løsninger. Dette er en tradisjonell bolig på ett plan.


Hovedsoverom har egen garderobe og eget bad. Andre etasje består av store soverom, bad og loftstue. OverhallaHus produserer også moderne og funksjonelle NOA-hytter for fjell og sjø. Her finner du en oversikt over alle våre hus.


Vi har derfor sørget for å ha hus som varierer i størrelse og uttrykk, slik at vi har boliger for enhver smak.

Kampen er en praktisk bolig og har en gjennomtenkt planløsning med alt på ett plan. Vi bor nå i ett hus på ett plan, etter år i ett hus som gikk over 4 . Denne vakre villaen på ett plan har en nydelig hage med svømmebasseng og god plass til å lage forskjellige soner. Da skal du bli bedre kjent med Idyll – et rimelig hus som likevel har alt du.


Idyll er et rimelig ett plan hus som både er praktisk og fornuftig. Her er alt på ett plan, med soverom og et arbeidsrom/ kontor. Husets hjerte er det romslige kjøkkenet, med doble dører ut til terrassen. Vindusløsningen gir flott utsikt og lys inn.


Dette er et praktisk hus med alt på ett . H2- Romslig vinkelhus på ett plan, med tre soverom og en meget flott. Camilla er et spennende hus som kan leveres både for flat og skrå tomt. Ukko 1A B og Cer et flott tømmerhus på ett plan. Husene er bygget i finsk kvalitetstømmer, lamelltømmer. Alle har praktiske planløsninger selv om de er litt . Dette er et karakteristisk hus på ett plan med mange variasjonsmuligheter.


Om du ikke trenger en egen seksjon med soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.