torsdag 2. mai 2019

Bygga altan

Att bygga altan är ungefär som att baka en jordgubbstårta. Båda projekten är uppskattade sommarklassiker och inte särskilt komplicerade. I vår instruktionsfilm lär du dig bygga altan med ett trappsteg och räcke på plintar, med plasttak över.

Att bygga en altan behöver inte vara så komplicerat. Speciellt inte om du väljer att placera den i ungefär samma höjd som gräset i stället för att . Har du tankar på att bygga en egen altan eller ett trädäck och letar byggbeskrivning, goda råd eller kanske experttips kring allt från vilka olika typer av altan man . Så här kan man bygga ett trädäck på mark.

Markens svaga lutning från huset tas upp av däckets avslutning i en mindre trapp-stegsformad del. Det finns rätt och fel när man bygger en altan, och vägen fram till slutresultatet kan se väldigt olika ut. Har du sank mark kanske du inte kan gjuta plintar, bor du . Här får du tips när du ska bygga altan och altangolv av trätrall.


Steg för steg instruktioner med förklarande fotografier för ditt altanbygge. Bygga en altan eller ett trädäck kan du göra på olika sätt och därmed varierar naturligtvis kostnaden. Vi gav oss ändå på uppgiften att försöka . Materialspecifikation som du skriver ut och tar med till din bygg- .

Inte konstigt att trädäck blivit så populära. Här är åtta tips för dig som vill bygga din egen altan. Här får du bland annat tips om dimensionering, konstruktion och materialåtgång när du planerar din altan. Det ultimata testet för bygge av trädäck med uppgifter från olika varuhus och all information du behöver.


Här hittar du Gör Det Självs byggbeskrivningar till både trädäck, altantak och stenlagd uteplats. Här finner du det mesta du behöver för att komma igång med . Har du tankar på att bygga en egen altan eller ett trädäck och behöver hjälp med grunden. Våra markskruvar hjälper dig att bygga altanen. Det finns en del att fundera kring innan man sätter igång med att bygga en altan.


Här en miniguide till planeringen av byggandet. Att bygga en altan är ett roligt projekt som inkluderar allt från att plinta, regla, lägga trall, bygga staket och slutligen betsa träet. Ska du bygga ett trädäck direkt på marken behöver du börja med att gräva.


Om hela altanen byggs in som ett uterum ska du även lägga plast på marken för att . Sommaren 20satte jag igång med ett altanbygge. Att bygga altan eller trädäck är ett roligt projekt som jag sett fram emot att göra men det är .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.