fredag 31. mai 2019

Bordplate betong

Sett ditt personlig uttrykk på kjøkkenet eller badet. Hvordan støpe benkeplate i betong Gå til bildegalleri. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av.

Til og med et bord som er som skapt til servering. NO: Lyst på et nytt, tøft terrassebord i betong? Da får du akkurat det bordet du ønsker deg.


Vi hadde lyst på en plate i betong, og jeg hadde sett noen videoer om at man kunne støpe det selv.

Denne inspirasjonbeskrivelsen kan også brukes til å støpe en vakker bordplate. Start en liten betongelement-fabrikk hjemme. Smarte produkter og løsninger har vært vår lidenskap siden . Har du undersøkt hva det ville kostet å kjøpe en benkeplate i betong og satt. For å kunne støpe en bordplate så tynn som mulig har jeg kjøpt . Vi hadde grusomt lyst på et kult spisebord i betong til huset vårt når vi skulle flyttet. Løsningen ble derfor å lage et bord selv i imitert betong.


Betong er et litt ukjent materiale for mange, men det er faktisk lett å jobbe me og du kan støpe mange flotte ting!

Weber viser hvordan du enkelt kan støpe din egen kjøkkenbenk under interiørkvleden hos Byggmakker. Bordplater i marmor er på vei tilbake, men et bord i betong vil aldri gå av moten. Her er bordplaten behandlet/vokset slik at den er lett å tørke av . Kan tenke meg støpte benkeplater i betong på bad og på kjøkken. Noen som vet framgangsmåten for hvordan disse lages? Bord laget av Treprosjekt as som vi har kledd med Beton Cire som gir en ekte Betong Look.


Borden er lakket med silkematt Polyurethane Lakk. Fyll formen til halv tykkelse, pass på at betongen kommer inn i alle. En bordplate i betong er skapt av naturens egne materialer.


Det er ikke mulig å lage betongplater som er helt like. Har en plan her om å støpe bordplate med hull til trebein, men bein også i betong hadde gjort seg. Og rygg og bein på benkene, hvordan fikser . Fiberbetong til fasader og interiør/utemiljø fra Byggimpuls.


Byggimpuls fasadeelementer i fiberbetong er tynnveggede elementer i gjennomfarget betong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.