torsdag 25. april 2019

Hvordan måle vindu

Det enkleste er å måle det gamle vinduet fra ytterkant til ytterkant av vinduskarmen (utvendige karmmål). Følg vår guide her - Vi forklarer trinn for trinn hvordan du kan ta mål av vinduer. Om vinduet er montert eller tatt ut, er den enkleste løsningen å måle de gamle . Hvordan tar jeg mål av vindu ? Ta riktige mål av vinduet før du kjøper nytt.

Fjern listverk inn- eller utvendig, slik at hele karmen blir synlig. Mål nøyaktig bredde og . Det er viktig at riktig mål blir tatt når du skal velge vindu. Her får du tips til hva du trenger.


For å være sikker på at du får riktig mål på ditt vindu er den enkleste metoden å måle det gamle vinduet fra karm til karm, utvendige karmmål. Hva blir rett måte å måle ut størrelsen på det gamle vinduet og døra? Så måler dere feks 1så er vinduet 1cm.

Finnes det en måte å måle uten å måtte fjerne lister først? Her kan du lese om hvordan du tar målene som skal til for å bestille våre. Det å måle riktig når man skal ha nye vinduer eller dører er veldig viktig for et godt. Her finnes informasjon om forskjellige materialtyper, hvordan ta riktige mål , . Alle målene skal inkludere karm eller evt den totale åpningen i veggen.


Ved bestilling skal det oppgis bredde x høyde . Dette gjelder både i bredde og høyde. For å få riktig mål på en takmontert gardinskinne så anbefaler vi å gå ut i fra hvordan rommet ser ut. Har du for eksempel plass i vinduet og vil ha gardinen . Har du styr på hvordan du måler opp vinduer og dører?


Hvis du IKKE kjenner til disse målene, kan det gå fryktelig galt. Vår fagmann viser deg . OPPMÅLING FOR SOLAVSKJERMING FOR MONTERING INNVENDIG NISJE: 1. Dersom det er forskjell på alle målene, skal kun det minste målet oppgis. Husk å ta hensyn til håndtak, skyggelister og hvordan vinduet vil bli åpnet for å sikre at .

Det beste er å måle det eksisterende vindu fra karm til karm (utvendig karm mål ). Hvis du ikke kan måle det utvendige karm mål , så skal du måle hullet som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.