fredag 26. april 2019

Glass under peis

Halvrund underlagsplate i klart, herdet glass til bruk rundt ildstedet. Les mer om Tolmer underlagsplate klart glass. Ryker det mer enn det brenner, eller tar det uendelig med tid og tålmodighet før det brenner lystig i peisen ? Har snart hundehår nok til en hel hund liggende under glassplaten her.


Ser pent ut til å begynne me men det kommer støv og skitt under.

Jeg kan godt anbefale det videre, men jeg ville lagt en tynn silikonkant mot gulvet. Det vil stoppe det meste. Gjør miljøet rundt ildstedet trivelig med en av våre glassplater ! Har de spesielle ønsker til deres ovn eller peis ? Jeg har lyst på plate av herdet glass under vedovnen.


Har noen av dere erfaring med det? Legger det seg etter hvert støv i kanten under plata, eller vil den.

Støv under glassplata under peisen innlegg 1. Flere resultater fra forum. Populære alternativer er glass , stein og fliser. Både klart og sotet glass. Glass er spesielt populært.


Dette materialet anbefales hvis gulvet er plant. Stein fungerer best hvis du ønsker å fordele vekten jevnt. Nordpeis : ovnsplate i sort glass. Vi anbefaler at man fuger med en smal og transparent silikonfuge mellom glass og gulv.


På denne måten unngår man at urenheter kommer inn under glassplaten. Visning: Rutenett Liste, Sorter etter. Gulvplate 650x850x6mm klart glass.


Vi er her for å løse små og store problemer som har med glass å gjøre. Fil (Last opp eventuelle vedlegg) . Pipehatt AS` flotte kampanjetilbud på sort glassplate til superpris! Dette er også gunstig ved bruk på gulv der gjennomsyn ikke er ønskelig.

Vår praktiske gulvbeskyttelse fås i svart eller grålakkert metall, herdet, gjennomsiktig glass og i noen tilfeller polert marmor. Platen leveres i 6mm herdet glass. Gulvbeskyttelsen fås i både lang og kort utførelse. Mer produktinformasjon.


Underlagsplate i glass , dråpeform til hjørne. Beregn frakt ved å skrive inn postnummer nedenfor . Velg byggevarehus for å se pris og lagerstatus. Du må legge minst vare i handlevognen. Produktinformasjon: Frontplate.


Dråpeformet gulvplate utformet i herdet glass med polert c-kant. Skal du ha glassplate , så bør du ha silikon eller noe langs kanten. Nå har vi svart metallplate , sånn vanlig, og jeg syns det er deilig å ikke kunne komme under den. Gulvbelegg som teppe, kork og nålefilt skal fjernes under plata. På tregulv, og særlig furugulv, bør man unngå å bruke glassplate siden eventuelle glør som faller på glassplata , lett kan etterlate seg synlige svimerker.


Jfr Byggdetaljblad 552. I morgen skal jeg fyre i min nymonterte ovn for første gang :-) Har glassplate under. Forran den skal det legges en stripe med blankt stoff (silikon).


Jeg steig en gang på en slik plate i et nytt hus og det knaset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.