mandag 1. april 2019

Garasje med skråtak

Ulempen med skråtak på huset og flatt tak på garasjen er at det blir vanskelig å gi garasjen samme utseende som huset. Når man skal bygge garasje , er det mye å ta stilling til. Trenger man en garasje , eller holder det med et skråtak ? Skal garasjen være frittstående . Igland Garasjen er Norges ledende garasjeleverandør.

Få garasjen ferdig montert eller bygg garasje selv. Mange modeller - alle prisklasser. Når du skal bygge garasje er det mange spørsmål som dukker opp. Hvilken størrelse bør man velge? Hvor mye av byggingen skal man gjøre selv . Når du er fornøyd med resultatet så kan du sende forespørselen . Har du planer om å bygge garasje ?

Det er mange detaljer å huske på, og mye info som trenges. Dermed ble Sanner- garasjen likevel søknadspliktig. Hvis du skal sette opp en helt ny garasje må du sjekke reguleringsplanen og utnyttelsesgraden på tomten din.


Holder det med en carport eller bare et skråtak ? En gammel carport med bod ønskes revet og fjernet. Lecavegg i bod har begynt å sige og slå sprekker pga tele på baksiden. Hvordan lager man bindingsverk og vegger for garasje ? I vår tredje garasjefilm kan du se hvordan. I denne filmen bygger vi en MAXBO- garasje fra A til Å. Våre dobbelgarasjer kan leveres i alle størrelser, du bestemmer!


Se tegninger av ulike dobbelgarasjer fra 1-2-Tre. For mange av oss er garasjen så full at bilen ikke får plass. Drømmen om sirlige verktøytavler og ryddige rekker av hageredskaper virker fjern.


Moderene bolig med skråtak og royalkledning. Funkishus med skråtak fra Urbanhus. Meget flott beliggende bolig i naturskjønne omgivelse på Kveøya.

Boligen er betydelig oppgradert de senere år og fremstår som i hovedsak moderne. Søknadsfritaket skulle gjelde for frittstående bygg som garasje og uthus inntil m samt. Shingel er en glassfilt som legges på skråtak.


Du får en garasje for to biler og plass til sykler, ved og hageredskap. Heimdall med valmtak får et skråtak hvor takplatene skråner ned til alle fire sider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.