mandag 1. april 2019

Bokhylle under trapp

Under trappa kan det skjule seg ekstra kvadratmetre som kan. Trappeutrommet kan være et perfekt sted å plassere bøker i. LAG ET BIBLIOTEK: I dette hjemmet har man utnyttet plassen under trappen til smarte og dekorative bokhyller. Ifølge det amerikanske nettstedet kan plassen under trappen enkelt utnyttes.


Hva med å gjøre rommet under trappen om til en unik bokhylle ? The Mater Box System er håndlaget i Inda av bærekraftig mangotre, under trygge forhold.

Her er ideer til hvordan du kan utnytte plassen under trappen bedre. Trappen og løsningen under er arkitekttegnet. Mange ulike skaprom gir rikelig med oppbevaringsplass. Trappetrinnene er i heltre eik, laget i Polen.


Plassen under trappen er en strålende mulighet til å skaffe seg et ekstra lite rom. I dette tilfellet er det satt opp bokhyller fra gulv til tak, som danner en hyggelig . Det skrå rommet under trappa kan være vanskelig å utnytte. Men her er et godt forslag: Ei hylle laget av plater kjøpt ferdig tilskåret i byggevaremarkedet slik at du.

Med åpne trinn vil det havnte veldig mye støv under trappen. Elegant bokhylle og skreddersydd oppbevaringsløsning ved og under trapp. God utnyttelse av plassen!


Bokhylle over hele veggen med tv mulighet i hylla. Stereobenke laget etter mål i beiset eik. Garderobeskap laget til under trapp.


I tillegg har hun hengt opp en bokhylle til barnebøker under trappa. Disse bokhyllene er egentlig bildelister, men fungerer utmerket som hyller. Så en genial løsning på et eller annet program på BBC hvor de utnyttet rommet under trappen til å bygge inn en bokhylle. Vi ønsker å oppgradere trappen vår som er i furu, med filttrapper.


Bygge en trapp i eik med integrert bokhylle i midten. Noen bygger bokhylle under trappen , andre midt i. Andre lar trappen bli både kjøkkenbenk og badekar. Og i ekstra kompakte boliger kan . Vi har imidlertid ikke det minste lyst til å gjøre det selv, og lurer derfor på sånn ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.