tirsdag 26. mars 2019

Tømmerhus prisliste

Vi har således ingen standard modeller og standard prisliste. Tømmerhus - kvalitetslaft til hverdagsbruk. Vegger i massiv furu gir et jevnt og stabilt inneklima med tanke på temperatur og fuktighet.

Finnlog leverer et stort utvalg ferdighus i tømmer laget av limtre til hus- og hyttemarkedet. Tømmeret leveres fra Finnland og byggene designes i Estland. Et hus med mye plass og til en meget rimelig pris.


Dette er et tradisjonelt hus i en moderne forkledning.

Mye vinduer i oppholdsrom som gir godt med lys. Vi fører interiør installasjon av tømmerhus og andre anleggsarbeid etter kundens ønske. Kombinasjonen av tradisjon, høyteknologi, smarte strukturer og fantasi gjenspeiles i alle Kontios tømmerhus og -hytter.


Velg fylke du ønsker å bygge i nedenfor for å få frem prislisten. Hos Älvsbyhus får du fast pris i ett år fra bestillingsdato. For å gi våre kunder en så konkuransedyktig pris som mulig, samt at kvaliteten fremdeles skal være av den beste, er produksjonen etablert i Estland.


Et råd (som mamma gjorde) er å finne andre som har tømmerhus og. Hvis det er bare pris du tenker på, så er bindingsverk som regel betydelig. Jeg jobber nemlig som selger av finske tømmerhus og hytter i furu.

Tømmerhus og tømmerhytter med kvalitet i fokus. Det samme huset vil altså ha ulik pris på ulike steder i landet. Men det rimeligste fra én leverandør vil tross alt være rimeligst fra den . De har standardisert et visst antall modeller, men kan mot tillegg i pris levere mer skreddersøm.


Setter du pris på det unike som naturen har skapt? Håndølaftede hytter viser det vakre i hver tømmerstokk og tar vare på det vakre som naturen ga hvert enkelt . Prisen starter fra € 2per mgulvflate og kan variere avhengig av mange faktorer, inkludert, type bygning, kompleksitet av . Våre priser refererer til nøkkelferdig hus levert av Nøkkelhus AS eller nøkkelferdig elementhytte levert av Skarhus produksjon AS. I de fleste prislister er tak, takstein, vinduer, dører, isolasjon, balansert ventilasjon, innvendige trapper, innvendige rør- og elektrikerarbeid og alt . Uansett vinner du både på pris og kvalitet ved å bruke vårt byggefirma. Bygging av tømmerhus er spesialiteten til vårt byggeteam, som har bred erfaring fra . Prosjektering, produksjon og montering; Gunstig pris og rask leveringstid.


Håndlaftede tømmerhus og hytter; Skandinavisk kvalitet; Koselig og naturnær . Derfor finnes det alltid en aktuell prisliste og leveranseomfang her på nettet. Prisene under gjelder husbyggesett i standardutførelse ifølge leveranseomfang. Du kan finne priser på noen tømmerhus og tømmerhytter i prislisten i katalogen ”Tømmerhytter fra Baltaz” i kapitel ”Standarder og priser”. Til våre håndlaftede tømmerhytter og tømmerhus benytter vi kun klimatørket tømmer (maks 18- fuktighet i kjerneveden) fra miljøsertifisert skog og . Laftet tømmerhus er som oftest forbeholdt millionærer.


Eier Jan Petter Gundersen er fornøyd med både pris og håndverk. Men det var ikke mitt syn som var spørsmålet her, det var pris vs kvalitet. Arona Trehus ble etablert i 20og driver med produksjon av tømmerhus og hytter. Vi har lang erfaring, gode spesialister og kvalitet som tilfredstiller alle de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.