onsdag 20. mars 2019

Spiler trapp

Trappevange, spiler, stolper, håndrekker i kombinasjon med f. Rett sammensetning av disse kombinasjonene vil utgjør din nye unike trapp. Det er du som avgjør hvordan din trapp skal se ut. Vi står til disposisjon får å hjelpe deg å ta de rette valgene for at du skal få din drømmetrapp. Tekst om hvordan spilene settes opp, 10cm center-center?


Vi har et godt utvalg av standard spiler. I tillegg kan vi produsere etter kundens ønsker.

Farger og materialvalg tilpasses kundens . New York rekkverksspiler fornyer trappen og gir deg et flott og. Spilene monteres i underligger med en avstand på maksimum cm. Her forberedes restaurering av en stor trapp med svinger. Her mangler alt av rekkverk, slik at vi skal lage nye håndlister, stolper og spiler.


Her ser du et utvalg av stolper, spiler og håndlister du kan velge mellom. Andre typer kan selvsagt leveres etter ønske. Se vårt brede utvalg av sprosser til alle trapper og stiler.


Denne 180° trappen egner seg utmerket der det ikke er plass til en tradisjonell repostrapp.

Spilene er i stål og vangene er hvitmalte. Jeg har sett litt bilder av trapper med stålspiler, samt tre gelender på toppen. Vi skal modernisere trappa med stål-spiler (de har vi fått tak i allerde) Men ønsker firkantet stolper og gelender. Kanskje jeg skal bestille noe her, hvis trappeprodusenten vil godta dette. Weland produserer tre ulike typer standardrekkverk til rette trapper: industrirekkverk, rekkverk med knelist og barnesikkert rekkverk med stående spiler.


Vi kan levere sprosser etter ønske, og har noen som standard. Trappen kan friskes opp med nye sprosser, og evt. Rekkverk med spiler selges for kr 7eller bud. Skreddersydde moderne trapper, klassiske trapper og furu trapper. Hos oss kan du velge trapper med dreide spiler og flotte meglere.


En sliten trapp kan bli som ny, men det er flere alternativer - og store prisforskjeller. Trapp med trinn i eik og hvitmalt rekkverk er en populær fargekombinasjon. En står fritt til å kunne velge akkurat det rekkverket en har ønske om å pryde sin trapp. Skrå repotrapp med hvite firkantspiler og barnesikringslister. Rette linjer og lyse farger er ofte et kjennemerke på moderne . Spiler - spiler, rekkverk, tretrapper, gelender, tretrapp, eiketrapper, hyttetrapper, innetrapper, kjellertrapper, loftstrapper.


Vi tør påstå at vi har en trapp til enhver stil. Foruten å bruke spiler i tre eller stål har vi også herdet glass. Det finnes et eget, strengt regelverk for hvordan trapper skal se ut. Trapp i empire stil med firkanta trespiler, profilerte handlister og kvadratiske stolpar.


Når du velger trapp, er den noen valg du må ta. Stolper; Vanger; Trappetrinn; Spiler; Rekkverk; Overflatebehandling . For dager siden - Oppdraget er å produsere og montere spiler til en trapp + spiler til en kortvegg i tilknytning til trappen. Vi ønsker at spilene skal gå fra tak til gulv .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.