onsdag 27. mars 2019

Rørlegger øyer

Vi holder til på Hafjellrampa i Øyer. La fagfolk gjøre jobben! Vi står for fagkunnskap, kvalitet og godt håndverk, noe som øker verdien på boligen eller bedriften . Din lokale rørlegger i hele Oppland.


Vi opererer i dag fra Dovre i nord til Hamar i sør, og vi har vokst til snart ansatte fordelt på våre tre avdelinger.

Vi hjelper deg med anbud fra rørlegger. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Øyer. Vi tilbyr tjenester innen rørleggerarbei varme og ba fliser og baderomsprodukter.


Besøk vår rørlegger og baderomsbutikk i Løkkegata 1 Lillehammer. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! RØRLEGGER i ØYER har aldri vært enklere!


Styre og administrasjon arbeider uten vederlag. Formålet er primært å organisere og .

Se hans roller (1) og relasjoner (0) i næringslivet - og hvilke bransjer Bjørn Ragnar Fossum er aktiv i. Rørteknikker et spesialfirma innen montering, vedlikehold og reparasjoner av rørsystemer i plast, samt spes. Bedriften Hytteservice Og Installasjon As i Øyer i Øyer kommune driver innen bransjen rørlegger. Medby er en rørleggerbedrift med ansatte. Medby har avdeling i Øyer samt datterselskap på Otta.


Det er ansatte ved avdelingene i Øyer , Hamar og i Elverum som har fått . Legge frem vann og avløp. NY RÅDMANN: Ådne Bakke begynte i får som rådmann i Øyer. Sanitæranlegg, rør og utstyr og totalrehabilitering. Alltid til avtalt tid og pris, med garanti.


Rørlegger og Grave grøft i bratt skråning. Innlegg: Modulbadene - Kanskje noen fordeler, men ulempene er jammen ikke få. VB inngår avtale med Sats Elixia . Selv hadde han sjelden med lommeboka – snekkere og rørleggere. I Øyer traff han et handlingsvillig byråkrati som gjerne konkurrerte med . En godkjent konsulent hjelper deg med å finne frem til effektive miljø- og klimatiltak.


Virksomheten din godkjennes av en offentlig sertifisør.

Sertifikatet bestilles . Det ble en stor gjennomgang av bygget, . Nåværende, Enhetsleder i Øyer Kommune, Avdelingsleder tekniske anlegg i . Vi er medlem av Bademiljø kjeden, landets største rørleggerkjede. Vårt nærområde er Lillehammer, Øyer og Gausdal, men vi har også oppdrag utover dette. Som rørlegger tilpasser, monterer, installerer og reparerer du sanitær- og varmeanlegg og andre røranlegg.


Hedmark Fylkeskommune, Se jobber i Øyer kommune på Indeed.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.