mandag 25. mars 2019

Renovere trapp

Her får du tips til hvordan du kan pusse opp, male, legge teppe . Skal du pusse opp trappen ? Se trinn for trinn hvordan du går fram for å fornye og pusse opp trappen. Fornyelsen av trappen tok ca dager. Med enkle knep forvandlet Camilla og samboeren den gamle furutrappa til en moderne trapp.

Se hvordan de gjorde det. Er det noen som har prøvd å legge laminat i trapp ? Har nettopp kjøpt nytt laminat gulv, som vi skal legge i stue. En trapp er mer enn en praktisk konstruksjon − det er et viktig møbel.


Her har vi samlet saker om hvordan du kan pusse opp og fornye trappen ! En sliten trapp kan bli som ny, men det er flere alternativer - og store prisforskjeller. Alt du trenger for å kle inn, og fornye din gamle trapp. Vi har mange flotte løsninger for å få den gamle trappen nesten som ny igjen.

Lær å pusse opp trappen hjemme! Unsubscribe from mpon1? La ditt neste oppussingsprosjekt bli en opptur. HULLETE TRAPPEVEGGER: Emmental Stairs er trapp , romdeler og . Gammel, mørk lakk og slitasje på trinnene er ikke noe vakkert syn. Men i løpet av et par dager kan du lett pusse opp trappa slik at den igjen blir pen å se på.


Ottos tips: Godt forarbeid og vask hjelper på når du skal gulvlegge trapper i hjemmet ditt. Har du planer om å renovere trappen eller ønsker å skifte til ny trapp? Noen av våre prosjekter er knyttet til renovering av trapper. Den kan være et viktig element. Vi har ei trapp i tre som er blitt veldig sliten og stygg etter mange års flittig bruk.


Ny trapp til nybygg eller rehabilitering? Norske kvalitetstrapper og skreddersydde løsninger til gode priser. Ved hjelp av trinnplater kan den bli som en ny trapp av eik, valnøtt, lønn eller. Det er et gammelt prinsipp, men allikevel en ny måte å renovere trappen på.


Trapper med mange valgmuligheter.

Maler,Snekker Renovere furutrapp, stk. Legge på laminatplater, og male mellom og under trappetrinn. Prosjekt trapp og gangen oppe :-) På de to første bildene her vises hvordan det såg ut når vi kjøpte. Eller det vil si hvordan det såg ut i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.