onsdag 20. mars 2019

Oljing av tregulv

Gamle og tørste tregulv kan med fordel oljes flere ganger før det tas i bruk, mens nyere tregulv ikke alltid trenger like mye olje før de er . Gulvet må være ubehandlet, eller tidligere lutet/oljebehandlet. Her er en enkel beskrivelse av hvordan man oljer nyslipte tregulv, da spesielt tilpasset gulv som er gamle, og som har store sprekker mellom .

Gulvtech oljer og vedlikeholder dine tregulv. Et oljet tregulv – enten det er lutet fra før eller ikke – gir nærhet til materialene og et mer rustikt preg enn lakk gjør. Naturell olje gir gulvet et honninggult . Et tregulv som er godt oljet fungerer som godt pussede skinnsko: Vann.

Oljing av tregulv er litt jobb, men til gjengjeld får man et holdbart og . Vi hos Ångtvättbilen synes ikke det finnes noe vakrere enn velstelte, oljede, hardvoksoljede eller lakkerte tregulv. Brukes på alle typer gulv av heltre, parkett og kork. Treoljene trenger seg inn i treet, beskytter det og framhever treets naturlige utseende. Her er fremgangsmåten for å olje parkett og andre . Treoljene trenger seg inn i treet, beskytter det og framhever treets naturlige . Oljing av gulv kan gjøres på mange måter og med mange forskjellige produkter, jeg bruker mye Monocoat komponent hvis kunden ønsker ett oljet gulv, de har . Heeellluuuu:)) Nå er vi godt inni januar, jula er ute av hus for de fleste, og noen tenker fornyelse, noe nytt, noe frisk, nye impulser?


For å unngå feilbehandlinger, presenteres en rekke nyttige tips.

Jeg glemte visst å lese meg opp på hvordan oljing av gulv skal foregå, i min naivitet trodde jeg at håndverkeren visste hva han gjorde. Olje kan brukes på alle ubehandlede eller nyslipte tregulv, både parkett og heltre. Resultatet blir et levende og naturlig gulv som er lett å vedlikeholde.


Klar, matt (3062) eller silkematt (3032), for innendørs bruk+ Tørker på 8-timer per strøk. Spesielt egnet for gulv av heltre, parkett . Olje kan brukes på alle ubehandlede og nyslipte tregulv,både parkett og heltre. Behandling av gulv med LIVOS naturprodukter. Av Husbyggeren Heltre- og parkettgulv skaper varme og behagelige gulv.


Oljing av gulv - Vi i utfører oljing av alle typer tregulv. Nåletregulv: Det er vanlig å lutbehandle nåletregulv (furu-gran). De siste årene har det helt klart blitt mest populært med oljede gulv. Den nye generasjonen olje heter hardvoksolje og er en blanding av olje og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.