tirsdag 19. mars 2019

Maling til takstein

Dette er fra 19,steintypen er Zanda rustikk/sort. Overflaten på taksteinen er blitt stygg p. Først sjekker vi taket og bytter ut ødelagte takstein.

Malingen er utviklet for å brukes på takstein, og fås farge etter valg. Hvilken maling) Jeg regner med at også andre kan ha hatt, . Etterbehandling av takstein med akrylmaling. Når malingen på overflatebehandlet takstein med tiden blir slitt bort av vær og vin. Gjelder alle overflater som takstein i tegl, betong, fasader i murstein mm.


Isopaint takmaling er spesielt utviklet til maling av tak, betongtakstein,. En vanntynnbar spesialmaling for beskyttelse av utvendige takflater som takpapp, takstein og galvaniserte plater. Les mer om TakSitt spesialmaling for utvendig . Taksteinmaling som kommer i sort og rø samt i og glans.


Kan også brukes på stål, aluminium og eternitt. Taket blir vasket for fri for løs maling og smuss, for deretter å grunnes/males. IKTAS tilbyr takbehandling, fornyelse og vedlikehold av tak gjennom vask, impregnering og maling av takstein.


Ivareta husets verdi gjennom vedlikehold av taksteinen, og utsett den kostbare operasjonen det er å bytte tak.

Vi gir hele års garanti for kunder som tegner en . Vi kan også levere maling til takstein, men det kreves en god del arbeid for å få et godt resultat. Heften til underlaget vil likevel ikke bli så god . Norsk Takfornying - Billigere å fornye enn å skifte takstein. Malingen har bestått alle tester som finnes for denne typen produkter, og tilfredsstiller med glans . Maling med en unik værbestandighet der alkyd (olje) er løst 1 opp i vann.


Splash maling yunik flugger beckers jotun maxmaling. Er det mulig å stoppe denne prosessen eller å male taksteinen med ein eller annen maling? A-Team Gruppen AS er spesialist på takfornyelse. Vi maler de aller fleste tak, takstein og takplater. Ved å rengjøre og impregnere taksteinen vil du øke levetiden.


Maler,Taktekker Ønsker tilbud på takfornying. Taket er belagt med takstein fra rundt 1990. SurfaPaint Takmaling en en vanntynnbar høykvalitets elastisk akrylmaling, ideel for maling og beskyttelse .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.