torsdag 28. mars 2019

Legge baderomsplater

Hjem TIPS OG INSPIRASJON bad Hvordan legge baderomspanel. Nedenfor følger en beskrivelse av hvordan montere baderomspanel steg for steg. Smartpanel Tiles baderomspanel, Smart- panel bade.

Hei holder på å renoverer badet mitt, har fått tak i de fibo-tresbo platene. Vi har et bad med stygge fliser som vi ønsker å oppgradere. Flere av flisene har sprukket og det er et gammeldags mønster.


Dette trenger du før du begynner: Fibo monteringsskruer med bits x mm.

Kramper eller kammet gipsplatestifter ( x 35mm) kan også brukes. HDF baderomspanel, baderomsprofiler, plastskrape, panelskruer. Et annet fint alternativ er baderomspanel, som Smartpanel Tiles.


Hei, Er det i det hele tatt mulig å legge veggfliser på eksisterende baderomsplater ? Våre baderomsplater monterer du enkelt selv, og med det spesielle låsesystemet trenger du ikke bruke lim.

Trenger noen som har erfaring med å legge baderomsplater/ baderomspanel (Fibo trespo). PLATER: Baderomsplater blir stadig mer brukt, både under. Fordelen med å legge slike plater på hele badet, er at du får et helt tett rom med . Grunnen er enkel: Baderomsplater er enkle og effektive å legge, og de tilfredsstiller Våtromsnormen. Samtidig får du et helt tett resultat når baderomsplatene er . Yttervegger er greie, der legger jeg dreneringsplast mot vegg for å sikre. Takket være det unike fire- sidige låsesystemet kan du klikke på plass plankene i hvilken som helst retning.


Skal ha Fibo-Trespo baderomsplater ved oppussing av badet. Baderomsplater har i dag blitt et meget godt alternativ til flis og utvalg. Når nordmenn skal legge nytt gulv, er det som oftest kjøkkenet som får . Kan jeg legge ny glassfiberstrie oppå den gamle? Eller kan jeg legge baderomsplater direkte på de gamle platene?


Vi valgte baderomsplatene fra Allock vi da, men det blir jo samme. Jeg har aldri lagt Alloc W W , men sett video om dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.