onsdag 20. mars 2019

Kjøkken kran

En armatur med sving-tut vil kanskje være mer funksjonell i et kjøkken, da den kan skyves unna . Blandebatteri til kjøkken, også ofte omtalt som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran eller kjøkkenarmatur, finnes i mange varianter. For en barnefamilie vil skoldesperre og. Rowan Pro kjøkkenkran med høy C-tut og sort fleksibel slange.


Kranen har ecosave og skoldesperre. Lav kjøkkenkran med pene avrundede former.

Mulighet for skoldesperre og ecosave. Vipp kjøkkenkran har ett betjeningsgrep og gir god funksjonalitet til ethvert kjøkken. Hvis du må montere en ny kjøkkenkran fordi den gamle er utslitt eller lekker, eller hvis du bare ønsker en kran med et annet utseende, er det enkelt å skifte den . Vi har kvalitetsarmaturer i . Har du kjøkkenet , har vi kjøkkenkrana som passer. Her finner du nemlig kraner i ulike former, fasonger og stiler, med høy tut, lav tut, c-tut og l-tut. Ettgreps kjøkkenarmatur med uttrekkbar hånddusj.


Kullsyre eller varmt vann direkte fra kranen, eller en fin designservantkran i farge? Velg en smart kjøkkenkran.

Les mer om Gustavsberg Neptun kjøkkenkran mm. Damixa Clover kjøkkenkran med høy C-tut og avstengning for. Kjøkkenkran med høy tut med avstenging for. Produsert av Gustavsberg. Element kjøkkenbatteri.


Se våre blandebatterier i moderne eller tradisjonell design! Du kan velge mellom ettgreps og togreps batterier i krom, nikkel eller pulverlakkert messing. Gelia Aqua Easy kjøkkenkran. Stilfulle ett-greps armaturer for hytta. Dersom du benytter hyttepumpe og gassvannvarmer anbefaler vi et to-greps blandebatteri som gir en bedre varmefordeling . Soli driftssikkert kjøkkenbatteri med design som passer de fleste stilretninger.


Denne modellen kan også leveres med avstengningsventil. Rogen ett greps kjøkkenbatteri av høy kvalitet. Alle familier liker variasjon på kjøkkenet , og det får de med Minta. Alle Minta- kraner har en helt særegen funksjon– den minimalistiske sylinderformen. Sikker, økonomisk og uunnværlig i kjøkkenet.


FLEX er den nyeste oppfinnelsen fra Quooker – en 4-i-1- kran med varmt, kaldt, og kokende vann, og med en . KRAN SOM LEKKER: Lekker kranen din er det fullt mulig å finne feilen og reparere den selv. Hvis er mange år gammel, kan det imidlertid være .

Det finnes mye å velge mellom i kjøkkenkraner, blandebatterier og armatur. Dette bør du tenke på når du velger kjøkkenkran.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.