fredag 1. mars 2019

Industrimekaniker lønn

Som industrimekaniker har du kjennskap til hydrauliske, pneumatiske og elektriske. Tabellen viser gjennomsnittslønn uavhengig av ansiennitet og alder. Det beste er å kunne jobbe med nevene, mener industrimekaniker Bjarte Bertelsen.

Hva kan man forvente i lønn i dette yrket? For sveiser og platearbeider med fagutdanning vil jeg tro lønnen ligger på 130-1kroner timen, hvis du er ansatt hos en ordinær bedrift. Heltidsansatte i industri hadde en gjennomsnittlig månedslønn eksklusive overtidsgodtgjørelse på 5kroner per oktober 2014.


Heltidsansatte i industri hadde en gjennomsnittlig månedslønn eksklusive overtidsgodtgjørelse på 4kroner per oktober 2013.

Som industrimekaniker kan du få jobb innenfor blant annet kjemisk og mekanisk industri, . Som industrimekaniker må du også ha kjennskap til hydrauliske, pneumatiske og elektriske styresystem. Varierer veldig fra arbeidsplass til arbeidsplass. Lønn og frynsegoder Nå kan du få halv skatt i november!


Som industrimekaniker må du også ha god faglig innsikt. Varierer veldig mye fra arbeidsplass til arbeidsplass. Det er verdt å merke seg at det er vanlig . Annen utdanning: Jeg vil bli Industrimekaniker,men hva tjener egentlig industrimekanikere?


Finn svaret på hvor mye du skal ha betalt som lærling i Norge.

Stava (21) er nyutdannet industrimekaniker og ettertraktet arbeidskraft i offshoreindustrien. Andre jobber: Heisann, jeg vurderer å bli industimekaniker, og lurer på hva jeg kan forvente av lønn offshore ? Slik forhandler du lønn med dine ansatte. Her er ti viktige punkter du som leder bør ta hensyn til ved forhandling med de ansatte om eventuelle lønnstillegg. Industrimekaniker er en yrkesgruppe som utfører vedlikehold og montering av maskiner og utstyr.


OSS RM tar forbehold om feil og eventuell endringer i tariffavtalen, og vi anbefaler bedriften å sjekke lønn eventuelt med egen bransje. Først av alt: Nei – det finnes ikke en nasjonal minstelønn i Norge. Hvert yrke har gjerne en egen tarifflønn. For kunde i Bergen søkes det nå etter en industrimekaniker for offshore-oppdrag.


Meget gode lønns- og forsikringsordninger; Attraktiv arbeidsplass; Mulighet . Vanligvis får man fagbrev som industrimekaniker etter to år på skole og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.