torsdag 28. mars 2019

Gulv inspirasjon

La deg inspirere av våres tips og triks og hold deg oppdatert på trender og produkter. Vurderer du å legge nytt gulv i ett eller flere rom? Hvert rom har sin personlighet, funksjonalitet og bruk.


Gulvet er med å skape den rette . Det handler om hele rammen og om gulvet skal spille en dominerende eller en mer subtil rolle. Disse historiene gir inspirasjon for å hjelpe deg å finne det du .

Gulv og interiør inspirasjon. Inspirert av vårt magasin. Få med deg gulvtrender- og inspirasjon , samt gode råd om hvordan du skal velge riktig gulv til ditt rom.


Et parkettgulv er så mye mer enn bare noe å gå på. Når du legger opp planen for hvordan du . Vi håper også bildene skal være til inspirasjon. En v-fas fremhever de enkelte plankebordene i gulvet og forsterker derfor plankeutseende i . Svarte gulv gir rommet særpreg, og er den nye trenden.

Her kan du finne inspirasjon til valg av parkett og tregulv. Vi har et stort utvalg som kan skreddersys din individuelle smak og utfoldelse. GLEM DEN GULE EIKEPARKETTEN Nå kommer naturlige overflater, rustikke gulv , mønstrede gulv og bred plank – pigmentert i både lyse og mørkere farger. Hvert år kjøper nordmenn gulv for millioner av kroner, men ifølge.


Mulighetene er mange og utvalget er stort for deg som skal legge nytt gulv. Se mer av vårt utvalg, og få tips og inspirasjon i vår gulvkatalog. Hvilken stil passer deg best? Riktig valg av gulv kan utgjøre stor forskjell, og spiller en viktig rolle i det å skape en gjennomført . Kronotex gulv gjør forskjellen, ikke bare når det er snakk om kvalitet, men også når det kommer til varighet, design og enkel installasjon. Opplev et laminatgulv . Vi hjelper deg å velge riktig materiale og farge for ditt hjem.


Det skjer mye i vår gulv verden som vi med glede ønsker å dele med deg. Derfor gjør vi vårt beste for å designe inspirerende nyhetsbrev med et relevant og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.