mandag 4. mars 2019

Foring kjøkkenskap

Skal sette opp to foringer på den ene siden av kjøkkenet, mellom veggskap og murvegg og benkeskap og murvegg. Sjekket monteringsanvisningen for dekksider men den viser kun hvordan . Jeg lurer på hva dere har gjort for å få festet foring mellom tak og overskap? Skal ha foring for å gjøre det tett og vanling taklist på foringen.


Gjerne vis med bilder om noen har.

Les alltid produsentens monteringsanvisning, og følg denne dersom avvik fra beskrivelsen under. I dette eksemplet er det brukt kjøkken fra Harmoni. Les også: Bygg drømmekjøkkenet. Montering av taklist på kjøkkenskap uten bruk av skruer. Hvor lang tid det tar å montere et kjøkken kommer selvsagt an på hvor stort kjøkkenet er, samt ferdighetsnivå, sier kjøkkensalgssjef hos Elkjøp, Øyvind Holthe.


Foring mellom vegg og høyskap tilpasses på stedet, og det eneste du må påse er at døren går fint opp, forklarer Holthe. Skal skapene skrues helt opp. Vi har takhøye overskap som skal monteres nå.

Personlig liker jeg å gjøre sluttfasen av . Plassering av foringer fremgår også av tegningen fra forhandler. Standard høyde til overkant benkeplate er cm. Vær oppmerksom på høyden til frittstående komfyrer, oppvaskmaskin og kjøleskap med kjøletopp over. Vi anbefaler at skap som står på . Produktinformasjon: Lakkert MDF. Fasett Offwhite Mansion.


Her har du en beskrivelse av hvordan du skal gå frem når du skal montere kjøkken. Behold emballasjen på så lenge som mulig. Ved avemballering, skjær på baksiden eller på sidene av skapet.


Mål gjerne ut i forveien hvor komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap etc. Tenk på hvor du vil ha belysning, og monter spotlights på et tidlig tidspunkt. Glem ikke foringer i hjørner, ved radiatorer, etc. Har tegnet kjøkken i ikea sin planlegger, og har lagt inn foringer noen steder.


Men, jeg får ikke opp foringer på bestillingslisten, og lurer derfor på hva de bruker som foringer ? Noen som vet om kjøkkenleverandører som leverer kjøkken som passer til takhøyde på 2cm?

For det første så er all plass verdifull på et bittelite kjøkken og for det andre må da en slik foring se voldsomt dominerende ut. Kjøkkenet vårt består av høye skap , og ca meter benk i U-form med skap over og under. Enhetene kom godt merket med posisjons-nr i samsvar med planene. Alle de løse delene, bein, skruer til forskjellig bruk, håndtak, foringer og dekk-sider, var pakket . Pilaster før hjørne- løsning.


Skuffeinnsats for ut- trekkbare fronter. Tilpass foringer nøyaktig, forbor med tynt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.