mandag 4. mars 2019

Elektro kontakten

Med mange års erfaring fra prosjektering og installasjon er vi en trygg samarbeidspartner i alle typer prosjekter, både små og . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kontaktinformasjon for Elektro-Kontakten AS Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Elektro Kontakten As - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Elektro-Kontakten AS gratulerer Martin med bestått fagprøve i dag! Martin har vært en verdifull ressurs på prosjektene våre og blir nå en del av montørgjengen.


Elektro-kontakten AS arbeider med elektroinstallasjoner og kan tilby deg elektriker i Oslo.

Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse.

Salg, service og installasjon av elektriske komponenter samt hva hermed står i forbindelse, herunder å delta i andre selskaper med . Fyll inn eposten din, så vi vet hvem vi skal kontakte. Du vil få en kvittering til den eposten du . Elektro-Kontakten i Oslo, anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og . Juridisk selskapsnavn, Elektro-Kontakten AS.


Gateadresse, Enebakkveien 3A, 11Oslo. Klikk på lenken for å lese mer om Elektro-Kontakten AS. Denne bedriften er godkjent lærebedrift innenfor fagene som er angitt under fanen Lærefag.


Elektro-Kontakten AS ble stiftet i februar 2007. Siden den gang har vi blitt en anerkjent leverandør av elektrotjenester. Elektro-kontakten AS har besøksadresse Enebakkveien 302a, 11Oslo. Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen . Elektro-Kontakten tilsendt gratis til din mobil fyller du inn ditt mobilnummer øverst på siden og trykker Send.


Få anbud fra Elektro-Kontakten As og mange andre på én gang! Elektro-Kontakten As er oppført under Elektroentreprenør, Elektroinstallasjon og har adressen . Elektro- kontakten AS arbeider med elektroinstallasjoner og kan tilby deg elektriker i Oslo og omegn. Bedriften Elektro-Kontakten AS i Oslo i Oslo kommune driver innen bransjen elektriker.


Hellerudveien 06Oslo Tlf: 57. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi . Ring gratis til Elektro Kontakten As nå eller skriv en vurdering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.