tirsdag 26. mars 2019

Byggdrifter fagbrev

Læreplanen i byggdrifterfaget ble gjeldende fra 1. På kurset, lærer du om drift, kontroll og ettersyn av . Jobben som vaktmester ( byggdrifter ) er i sterk endring. I dag innebærer yrket et betydelig større innslag av elektronikk, teknikk og kontrollfunksjoner enn tidligere. To og et halvt år etter at byggdrift ble eget fag står kandidatene i kø for å få avlagt fagprøve.

Fagforbundet etterlyser kommuner som tar inn . Kunne du tenke deg å ta fagbrev som byggdrifter ? Har du lang praksis som vaktmester eller i tilknytning til drift og vedlikehold av bygg? Nytt fagbrev - BYGGDRIFTER. Faget er beregnet på de som jobber innen bygg-vedlikehold og . I moderne tid er bygningene så komplekse og sammensatte, med . Byggdrifter arbeider med drift og vedlikehold av bygninger og anlegg.


Søk gratis i Norges største og mest komplette kursov.

Oslo, Sentrum, Oslo fre. FAGBREV : Riktig drift av varmesystemer og ventilasjon gir bedre inneklima,. Nå kan de som ønsker fagbrev som byggdrifter , begynne på . Vil du ha fagbrev og bli byggdrifter ? En byggdrifter , også kalt vaktmester eller driftsoperatør, drifter og vedlikeholder lokaler, inventar og utstyr i et bygg. Fra høsten innføres fagbrev for byggdriftere, som er et annet ord for.


Jobben til en vaktmester eller byggdrifter er blitt mye mer avansert enn . Med det heves også statusen for . Siden i fjor høst har det vært mulig å ta fagbrev som byggdrifter. Veien til fagbrev gjennom praksiskandidatordningen. Har du jobbet lenge som vaktmester?


Fagbrev som byggdrifter. Dette kan du tjene som byggdrifter , helsefagarbeider eller IKT- servicemedarbeider. For mange er lønn i et fremtidig yrke viktig, mens det for andre er vel så viktig . Eiendomsjef i Brønnøy kommune Arnt-Ståle Sæthre gratulerer Birger Skeide med fagbrev i byggdrift. Flere av kollegene i eiendomsavdelingen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.