fredag 22. mars 2019

Butinox grunning

Butinox Futura Grunning er en pigmentert vanntynnbar grunning for alt nytt og værslitt utvendig treverk. Grunningen kan benyttes på både høvlede og uhøvlede . Fremhever trestrukturen - trenger ingen grunning.

Butinox Grunning for Treverk er en vanntynnbar, matt akrylgrunning for innvendig bruk. Produktet er meget luktsvakt, tørker raskt og fyller godt i underlaget.

Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet. Se beste pris på Butinox Futura Grunning (liter). Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Til grunning av både høvlet og uhøvlet kledning. Butinox Oljegrunning: Butinox Oljegrunning er en upigmentert oljegrunning for utendørs treverk.

BUTINOX Interiør Heftgrunn for vegg og panel er en vannbasert, matt og luktsvak. Produktet benyttes som grunning på innvendige underlag som tre, panel og . Jeg har fått anbefalt den nye malingstypen Butinox Futura, men jeg er helt. Hvis du skraper er det viktig med grunning på bart tre, Jotun visir eller lignende.


Butinox Treverk 80V er en blank, meget luktsvak, ren akrylmaling for innvendig bruk. På nytt treverk påføres vanntynnet kvistlakk, før Butinox Grunning. Med Butinox Interiør Sperrende maling sparer du både tid og penger.


Sperrende maling er både grunning og toppstrøk i ett og samme spann! Butinox - butinox, beis, jotun, drygolin, gulvbelegg, malingsutstyr, maurmiddel, panelovn, terrassebeis, tyrilin, 3m, altandører. Svanemerket maling og lakk: - oppfyller strenge krav til innhold av kjemikalier og løsemidler - oppfyller kvalitetskrav blant annet i forhold til dekkevne og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.