tirsdag 19. mars 2019

Bulgaria klima

Her kan du se hvordan været er i Bulgaria - bl. I Bulgaria har vi har et stort utvalg av bosteder, alt fra små prisgunstige hoteller til all inclusive-anlegg og Blue Star med familieaktiviteter. Bulgaria ligger i den tempererte klimasonen, og har et gunstig klima med kalde vintrer og varme somrer.

Derfor kan man bedrive flere sportsaktiviteter hele året, . Informasjon om klima, vær og temperatur i Bulgaria i ulike deler av turistsesongen. Selv på de varmeste sommerdagene vil brisen fra Svartehavet gi en . Gjennomsnittsverdier klima i Burgas i Bulgaria, solskinn timer, regn Burgas, vann temperatur og fuktighet i månedene januar, februar, mars, april, mai, juni, juli, .

Bulgaria har et mildt kontinentalt klima med fire årstider. Bulgaria er det landet i Europa med flest regnfrie dager. Gå til Klima - To fjellrekker og to brede daler påvirker mye av klimaet i Bulgaria gjennom hele året, og klimaet er en overgang mellom middelhavsklima i . Noen som har vært i Bulgaria (Sunny Beach) i september?


Det står jo temperatur i reisekatalogene, men . Noen som har erfaringer med været i Bulgaria, tenker da spesielt på Sunny Beach, i midten/slutten av august? Bulgaria has a temperate-continental climate with moderate features which is characteristic for Central Europe, with hot summers, long, cold winters and. Se været og værmelding for Bulgaria de neste dagene.


Klima og gjennomsnittsvær i Sofia, Bulgaria.

Ferie Vær for Bulgaria Sunny Beach i Oktober. Klima guide og været for turister og forretningsreisende. Bulgaria og kysten av Svartehavet har et typisk middelhavsklima.


Det betyr varme, tørre somre og milde, fuktige vintre. Men sånn generelt er jo været i Bulgaria mye mer usikkert enn i andre typiske sydenlan man er ikke garantert sol hver dag. Verden Bulgaria Varnakysten Albena.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.