torsdag 21. mars 2019

Biltema sandpapir

Biltemas miljøvennlige varehus. Gigantvarehus åpner på Bryne. Hylleplass: velg varehus. Vil helst kjøpe alt billigst mulig fra biltema og håpe det vil vare en liten. Er det noen som har tips om hvor man kan kjøpe inn sandpapir ?

Til utjevning før første strøk med maling - bruk sandpapir korning eller 100. For helt glatt flate, ta en. Personlig bruker jeg omtrent aldri sandpapir , jeg syntes det er noe dritt. Da kjennes lakken som sandpapir , sier han. Hvilket sandpapir bør jeg bruke når jeg skal pusse glassfiber og sparkel?


Puss plata med sandpapir , ev. Før dette hadde jeg prøvd sandpapir , bremserens på klosser, kobberpasta bak .

Finnsnes med en plansliper, Planslip SHS 180A, med plansliperen var det et stykk sandpapir med borrelås. Da jeg skulle kjøpe nye. Litt sandpapir og ti sekunder i drillen, problem løst. Har prøvt å slipe vekk striper med sandpapir - blir ujamt og er tidkrevande . Har også brukt blåsprit i kombinasjon med fint sandpapir.


Er den nuppete og lett sandpapir -aktig, så bør det det definitivt hardere lut til før et godt. Skal teste denne epoksyen på biltema også. Festet kan bli bedre hvis glatte overflater rubbes opp med sandpapir eller stålull. Spraylakk fra biltema , eller skal jeg smøre på?


Husk å legge på flere tynne lag med gelcoatsparkel. Det er nødvendig å slipe med grovt sandpapir mellom lagene. Så pusser jeg lett over med fint sandpapir , for å matte overflatene.


Den er billig og helt . Har veldig god erfaring med biltema felglakk jeg, det samme har . Bruk kun sandpapir med borrelåsfeste.

Lateksimpregnert papir med korn av aluminiumoksid. Egnet for rene, sparklede og malte treflater. Da er bilen så skitten at det vil være som å vaske med sandpapir. P Så jeg fikk fiksa en trebit, kjøpte ei svipenn på biltema , litt sandpapir og satte i gang .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.