fredag 1. februar 2019

Snap on muttertrekker

ALLE MUTTERTREKKERES MOR! Denne batteridrevne trekkeren er overlegen alle andre muttertrekkere og må ikke sammenliknes med billige batteridrevne verktøy! I tillegg til at denne er svært utholdende, følger det med batterier og . Velkommen til Berner - Ledende europeisk leverandør til bil- og byggebransjen.


Smile Begge er meget gode merker som bruker lite luft. Du bør heller ikke ha noe som er under 6-700nm. Merker at den ene min på 490nm avogtil kan slite med hjulmutrene, selv om de bare tiltrekkes med 135nm. Daglig leder YF Trading. Batteridrevet muttertrekker – Åpen Post messages . Selv er jeg nå på min femte batteridrevet muttertrekker.


Desverre treg lahder og bare batteri, men trekker greit, med litt oppskrytt 600nm. Desverre fallt batteriene bort tidlig før trekkeren takket for seg . Noen som har noe sånt noe og har noe glupt og komme med? Breakaway Torque, ftlbs. Har til nå vært gjennom to billige . Støtter den, men jeg har altså misshandlet Biltema- verktøy med rør på fastnøkler og muttertrekker på standard piper innenfor rimelighetens grenser.


Snap on muttertrekker

Lastet opp av Teknisk Ukeblad Tek. Det var noe den svenske IDG-avdelingen leverte til et svensk selskap i Rolls Royce-konsernet. De skulle ha det til å dele ut som gaver til sine kunder, forteller Geir sjef. Bare så det er sagt: Fastnøkler fra IDG Tools er skikkelige greier. Stand til å fjerne vanskelige bolter og andre festeanordninger, håndterer . Momentstaver er konstruert for tiltrekking av hjulbolter på person- og lastebiler ved slående muttertrekkere.


Den lange smalen midjen fjerner overskuddskraften. Meget liten og lett, men sterk muttertrekker på hele 230NM. Leveres med batterier, batterilader og koffert med plass til alt på et sted. Hylleplass: velg varehus Loading.


Snap on muttertrekker

Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus. Gult refleksbånd som enkelt plasseres rundt armen eller benet med et lett slag. Snap-on refleks, stk. The speed control is incorrectly set. The clamp cannot hold the drill head.


Remove and replace the snap. Alt under 10nm burde gå fint å trekke nøyaktig nok for hånd. Jeg var nylig å fikk lagt om dekk på bilen min, han på dekkverkstedet var en god skrue.


Han blåste på alle hjulboltene med muttertrekker (uten noe momentstav). Prisgunstig og støysvak muttertrekker med mye kraft. Enkel retningsvender og god balanse. Godt egnet til hjulskift. Kapasitet: 102- 4Nm.


Reversibelt moment: 9Nm. Ventil innsettingsverktøy. Men har en på luft fra kcl som ikke kosta så sykt mye!


Snap on muttertrekker

Tror det var ca 2k hviss det er av interesse kan jeg finne ut noe mer om den, bare ta kontakt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.