onsdag 20. februar 2019

Portåpner hørmann

Hörmann portåpner og garasje-, inngang- og industriporter passer perfekt til hverandre. Hvem liker vel å komme seg ut av bilen i vind og vær eller midt på natten bare for å åpne garasjen. Vi har et stort utvalg av portåpnere på lager. Fjernkontroll som fungerer på alle Hörmann 86MHz portåpnere , det er ikke behov for noe ekstrautstyr. HS (Grønne knapper) HSM (Grønne knapper) HSE (Grønne knapper).


Portåpner : Eldre portåpnere fra Hörmann.

Imponerende komfort og overbevisende sikkerhet. Kjøp direkte i vår nettbutikk. Promatic og supramatic ligger kun inne med pris med kort motorskinne.


Kontakt oss for diverse mål på din garasje hvis du skal. Programmering av Hörmanns portmotor Supramatic E3. Besøk oss i Longhammarvegen 1 Haugesund.


Garasjeporter og garasjeportåpnere fra Hörmann til kanskje Norges beste priser. Garasjen er av betong og porten av stål derfor er rekkveidden på .

Hörmann garasjeport og portåpner , med sikkerhet det beste valg. Lei av å åpne og lukke garasjeporten for hånd? På tide med en portåpner fra Hörmann ! Tenk over hvor mange ganger du går ut av bilen for å åpne og lukke . Hörmann -gruppen er Europas ledende tilbyder av bygningskomponenter som porter, dører, karmer og portåpnere.


ProMatic portåpner med BiSecur-teknologi. Porter med moderne design inkl. Liftmasters viktigste konkurrent er tyske Hörmann. GoGoGate ikke erstatter den infrarøde fjernkontrollen som fulgte med portåpner din.


User avatar Brukeren er verifisert gjennom Bank . Hörmann -garanti på alle leddporter og fem års garanti på portåpnere. Sertifisert merkekvalitet. Hørmann supramatic portåpner. Jeg har nylig montert en port med Promatic portåpner som er utstyrt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.