tirsdag 19. februar 2019

Hvordan male gamle møbler

Er du lei av den gamle furukommoden? På noen timer kan du forvandle den til et fargerikt møbel. Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Restaurering av gamle møbler , gjør-det-selv, video, forhandlersøk og.


Vurder hvilke møbler som egner seg til å male. Gamle klenodier i mørkt tre bør du la være mørke.

Men er de skadet i lakken eller treverket, . Redesign-ekspert gir deg tips om hvordan du går frem med puss og. Ofte er gamle ting mer solide en det som produseres i dag. Se hvordan du enkelt og pent forvandler den gamle furukommoden til. La deg inspirere til å skape et flott møbel eller en stilig kommode i løpet av helgen.


Eller hva med å male den gamle døren i en vakker blågrønn farge . Når du skal male møbler , gjelder det å velge en maling som tåler en støyt. Jotun Husvask, for å fjerne gammelt støv og smuss.

Innimellom tipsene finner du noen moodboards fra meg for å gi deg inspirasjon til hvordan du kan male møbler og få det til å passe inn i . Men tro ikke at møblene alltid er gamle og verdifulle, de kan være nye og dyre med kunstig slitasje. Det gjør ikke noe om de barslipte flekkene males over. NYTT LIV TIL GAMLE MØBLER. På sikt har jeg kanskje lyst til å pusse den ned og male den i en knæsj farge, men foreløpig var det å få den sånn nogenlunde . Her kan du se hvordan du. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk.


Hvordan bør vi gå fram for at resultatet skal bli best mulig? Du skriver at dere ønsker å pusse opp de gamle møblene slik at overflaten blir tilnærmet lik. Heftgrunn vil utvilsomt gi godt feste, men den er hvit og fordi du skal male med sort og . Det er ikke noe poeng at møblene skal være gamle eller antikke.


Møblene må rengjøres grundig før de males. Gammelt bord som kunne endt på fyllinga. De to eldste triksene i boka og denne gamle kommoden ble finere enn en helt ny.


Enten kan du male den fargen du ønsker deg eller bruke en . Male gammelt møbel som er malt fra før.

Enkel fornyelse av et gammelt nattbord. Aleksandra (34) lever av å pusse opp og selge møbler fra FINN! Og hun pusser opp alt fra gamle trekommoder og skap fra 6 70- og . Har kjøpt et gammelt vitrineskap og en gammel skjenk som jeg skal male hvitt.


Men hvilken maling bruker dere? Oljemaling regner jeg me . Det å pusse opp gamle møbler gir huset unik karakter, er miljøvennlig og ikke minst populært.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.