fredag 22. februar 2019

Holdbarhet maling

Se når du fint kan bruke malingsrestene ved en senere anledning. Og enkle triks kan gi bedre holdbarhet. Hvor lenge er malingen egentlig holdbar ? Vet du når du kan bruke den gamle malingen , og når det er på tide å kaste den?


Holdbarheten avhenger også av temperaturen i rommet. Men holdbarheten avhenger av temperaturen i rommet.

M;ange av oss har sikkeret stående mer eller mindre halvfulle malingbokser fra tidligere. Men hvor lenge kan de stå før en ialle fall bør hive . Vurderer å kjøpe maling nå pga grei pris . Oppbevart riktig kan rester av maling holde seg lenge. Kjøpte maling som vi skulle bruke til soverommet, men det soverommet har vi jo som kjent revet, og kjøpt ny maling til.


Så jeg skal bruke den . Oppbevar maling på den smarte måten med våre eksperttips og knep. Jeg har ei uåpnet liters bøtte med Flugger maling (råhvit) som jeg tror er 3-år gammel.

Er den fortsatt fin tro? Noen som vet holdbarhet på maling ? I forbindelse med at jeg har kjøpt et gammelt hus, har jeg fått med på kjøpet en hel del malingspann. Fant noe maling i boden som var til overs eter at vi malte kjøkkenet. Flere resultater fra forum.


Maling av tregulv - fint og holdbart ? Temaoversikt › Åpent forum Bufret Lignende 9. Skitt, har handlet inn maling til stua, plassert i boden, tenkte at nå var dagen til å male men malingen var dypfryst he-he. Har en uåpnet literboks med hvit halvblank interiørmaling. På en måte som ikke kan sjekkes av . Noen tommelfinger-regler for hvor lenge ulike typer maling holder seg i åpnet men anntatt tette bokser? Med til års holdbarhet er vi best i klassen.


Drywood Norge AS garanterer denne holdbarheten ved bruk av Mesterens husmaling på utvendig treverk. Ikke kvitt deg med all maling som blir til overs etter et vedlikeholdsprosjekt utendørs. Hvordan er det egentlig med holdbarhet på maling ? Spar gjerne på en boks maling , også om den er åpnet. Spørsmål 6: Hva er forskjellen på Drygolin Ultimat og Optimal, og hvem av disse har lengst holdbarhet ? Svar: DRYGOLIN ULTIMAT er noe .

Den tredje forskjellen er at vannfortynnbar maling tørker raskere. Da får du det beste resultatet med lengst mulig holdbarhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.