onsdag 20. februar 2019

Henting av møbler

Har du noen møbler som du ønsker å gi til Fretex? Ring oss og vi avtaler tid til henting av møblene hjemme hos deg. Bor du i Oslo eller i Drammensområdet og har møbler, bøker eller annet du vil gi bort? Vi henter/leverer alt ny eller gamle hvitevarer/møbler til avtalt sted. Som tilleggstjenester tilbyr vi også bærehjelp og borttransportering av emballasje og gamle . Jeg bekrefter å ha lest veilederen for henting av grovavfall.


Gulvteppe (rullet sammen, maks m), møbler, madrasser, kosteskaft, . Gjenbruket er Kirkens Bymisjons bruktbutikk i Drammen, der du kan finne mange små og store skatter for en billig penge. Er du på jakt etter billige og fine møbler . Gulvteppe (rullet sammen, maks m), møbler, madrasser, kosteskaft, hagemøbler, grill, . Med brukte møbler innreder Rusken i bydel Grünerløkka leiligheter for. Vi kan dessverre ikke ta imot store møbler, demonterte møbler, hvitevarer, madrasser, bildekk/felger, utstyr som ikke virker eller ikke lar. Fretex dukket ikke engang opp i hodet mitt da jeg skulle kvitte meg med møbler.


Noen som vet hvor jeg kan kvitte meg med dette? Tar gjenvinningsstasjonene betalt for å ta i mot hele møbler?

Det florerer av loppemarkeder i Oslo denne våren, men for å ha et bugnende og spennende utvalg lopper å selge trenger de din hjelp. Søk etter henting av møbler ga Gult treff. Det er ikke så mange med førerkort, men bæreglade menn er det mange av. Vi har nå 1Henting av møbler Oslo fra Finn.


I forbindelse med rydding av dødsbo, ønsker jeg noen som kan komme og hente møbler og annet til kjøring på søppelfylling, evt til Fretex. Du kan spare leveringsomkostningene ved å hente de nye møblene dine selv på. Derfor anbefaler vi at du ikke kommer alene ved henting av større møbler. Nå kan alle innbyggerne i Tasta bydel bestille gratis henting av grovavfall. Henting av søppel med bærehjelp og utleie av søppelcontainere, samt makuleingstjenester.


Henting av søppel, boss, rot og skrot med bærehjelp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.