torsdag 21. februar 2019

Garderobeskap stål

Stort og variert utvalg i garderobeskap. Nye garderobeskap i stål som er helsveiset, noe som gjør de stivere enn selvmonterte skap. Helsveiste garderobeskap av høy kvalitet.


Garderobeskap i stål eller laminat til profesjonell bruk. Sarpsborg Metall garderobeskap i helsveiset stål er robuste skap med klassisk design og fine farger. Ben, sokkel eller understell med .

Våre låsbare skap møter alle krav til sikkerhet, noe som er essensielt i. Gjennom egendesign og produksjon tilbyr vi et meget variert og . Fine, solide og plassbesparende garderobeskap når du har begrenset med plass. Stamme og dører i pilverlakkert stål eller dører i bjørk eller bøk laminat. Det er ventilasjonshull i både.


Sokkel i sort stål til våre ulike garderobeskap. Brukte garderobeskap i stål fra Kr. Skapet mangler nøkkel, selges med kr 100 . Nettsiden til Kontorsentret Moderne Stålkontorer AS.

De kan monteres i seksjoner, gjerne med . Solid garderobeskap i stål som kan leveres i flere bredder og i mange forskjellige utførelser. Stålskap til arbedisplassen bestiller du raskt, enkelt og sikkert fra Altistore. Her finner du et enormt utvalg rimelige stålskap, garderobeskap , arikvskap, . En klesstang og to ankerkroker. Håndkleknagg på innsiden av døren (standarddør).


Standard dybde er 5mm. Vi produserer og designer i tett samarbeid . Stigebensbeskyttere i stål. Stolpebeskyttere i stål. Romo fabrikker, interiør, produksjonlokale, mann, sprøytelakkering av garderobeskap i stål.


Leveres i flere bredder som. Avbildet sted Norge Oslo Oslo Storo Sandakerveien 1sikker .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.