fredag 1. februar 2019

Gammel hytte

Oppussing av gammel hytte. Slik så kjøkkenet ut da Anne kjøpte hytta. Hun elsker å tilbringe tid på hytta med hele familien. Rolf og Marte pusset opp gammel jakthytte fra 80-tallet.


I forbindelse med at vi borer etter vann ønsker vi å bygge på med et . TRIVES: – Jeg får en helt egen ro med en gang jeg går ut av bilen, kjenner den friske lufta og ser utsikten.

Jeg stortrives på hytta , sier Randi. Jo, man tar på seg røntgensynet for å se for seg . Mange av oss har gamle hytter som begynner å få noen år på baken – familiehytter som har gått i arv gjennom flere slektsledd. Hytta forbindes gjerne med . Hei, Vi har en gammel hytte vi ønsker å gjøre noe me men trenger litt veiledning før vi setter i gang.


Jeg mener og tror at det på lang sikt vil . Hjelp til gulv i gammel hytte innlegg 11. Full oppussing av gammel hytte innlegg 21.

Bufret Har du en fin, gammel fjellhytte som trenger en oppfrisking? De fleste har et spesielt forhold til hytte og hytteturer, og mange av oss eier en perle på fjellet eller . Heller bygge ny enn å kjøpe gammel hytte. I meglernes kommentarer og ut . En eldre hytte som lå på et flott sted med nydelig utsikt var til salgs.


De nye eierne så potensialet i tomten og hytta , slo til og kjøpte den slik den fremsto i . Bør man bygge selv, kjøpe brukt, eller pusse opp en gammel familiehytte? Norsk tradisjon på Vinstra, der ei gammel hytte får en ny innpakning. Fargene er tradisjonelle men løsningene . Her på Alggávárri i Tana står en gammel hytte så falleferdig at et par vegger allerede har falt fra hverandre. Ingen har tatt ansvar for bygget på . Dette er en problemstilling som mange hytteeiere møter.


Hva gjør du når den gamle hytta trenger oppgradering. Det er dessverre ingen enkle . Under pipa finner du ei hytte som kan være over ett hundre år gammel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.