tirsdag 26. februar 2019

Fondvegg soverom

Her er vakre og inspirerende soverom fra BoligPluss-leserne! En konstratvegg skaper et spennende blikkfang også på . En vegg med fargerike felter kan få soverommet ditt til å blomstre! I denne leiligheten er det malt fondvegger i ulike blånyanser – se de . STILIG MØRK: Fant du ikke den rette sengegavlen, gjør en grå fondvegg bak sengen samme nytten.

Du har bestemt deg: det er på tide med en kontrastvegg! Men hvor skal den være ? Hvis du vil ha mer farge, kan du male en fondvegg eller et felt, men velg da enten. Mette Helena Rasmussen svar vegg grå vegg svart-hvitt soverom.


Ingrid gjorde om stuen til spiseplass ved å male en fondvegg i fargen. GRØNT: Soverommet er ikke stort, men lekkert innredet med vegger . Hvis du er bekymret for å velge feil, anbefaler hun å gå for en dus farge først i oppholdsrom, bortsett fra soverom , der kan du kjøre på med mørkt .

Pauls blue er veldig fine farger på soverom :) Begynn gjerne med en fondvegg (selv om det er ut for tiden) og mal evt . BLÅGRØNN: Kan en fondvegg med denne fargen være det som. WC, en vegg på soverommet og i trappeoppgangen ble malt i grånyanser. Følger du ekspertenes råd for et godt soverom , øker du sjansen for. Fondveggen bak sengen er kledd med et barokt tapet fra Ralph Lauren. Du bør unngå helt hvite farger på soverommet hvis du sover dårlig.


Mal deg et tidsriktig hodegjerde, en grafisk fondvegg eller en gradert, halvmalt vegg. Du trenger ikke å male hele rommet for å forandre det. Dere som har fondvegg , hvordan velger dere hvilken vegg som skal være. Hvis soverommet har en knevegg, så synes jeg det er pent med . Jeg malt soverom i bomull, fondvegg i fargen Oslo , og skyvedører i drivved.


Hvilken farge på seng og lamper passer til? Hei, jeg har et par spørsmål om fargevalg av soverojeg har en plan om å bruke Morgendis kombinert med en fondvegg med Matrix på ett soverom , med tak,. Trenger du inspirasjon til interiør på soverommet ? Lag en fondvegg med tapet eller bare skift ut taklampa med en som har mykere former.


Ikke vær redd for å bruke mønstrede vegger på soverommet.

En fondvegg med et mønstret tapet – i en avvikende farge eller en annerledes .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.