tirsdag 26. februar 2019

Liftgardin hytte

Vi designer hyttegardiner og spesialtilpasser de i ønsket mål og størrelse. Tynt, brodert liftgardiner som har også tynt voile fôrstoff. Roger Samdal - Hytte i Valdres - Blogg - Beitostølen - Ulvhild Hyttegrend - Torvtak.

Liftgardiner er omsydde gardinlengder fra HomeCottage (takk til mor). Naturfargene i høstens kolleksjon passer like godt på hytta som hjemme. Liftgardiner og vanlige gardiner blir brukt om hverandre i denne stilen. Som et eksempel kan vi nevne at en ferdig gardin, f.

Roger Samdal – Hytte i Valdres – Blogg – Beitostølen – Ulvhild Hyttegrend – Torvtak. Liftgardiner er omsydde gardinlengder fra HomeCottage . Vi er i ferd med å avslutte bygging av egen hytte og jeg har begynt å tenke på gardiner. Hyttene på fjell og ved sjø står mye tomme i løpet av et år.


Før man velger gardinsystem på hytta bør man tenke igjennom hvilken funksjon. Det begynner å forme seg til i den gamle delen av hytta også. Liftgardin over skuvsenga kom opp i helga, og noen puter ble plassert.


Her er det liftgardiner både med lystett fòr og påstrykbart for. Lystett er brukt på alle soverom og sydd som spilelifter.

I stue og kjøkken er det valgt påstrykbart fòr . Idette prosjektet har oppdraget gått ut på å komme med to alternative forslag for. Liftgardiner som slipper godt med naturlig lys inn i rommet. Da har jeg tatt bilde av liftgardinene fra StoffStil. Supert å bestille på mål når man har hytte og alt ikke er standard.


NYTT OG FRISKT: Det mørke taket, veggene og gulvet på hytta har nå blitt lyst og åpent. Det tunge møblementet har også blitt erstattet med et . Denne er til salgs og ligger rett ved det fantastiske skianlegget på Stranda. A Farm Wife's Life: DIY - Making a Mason Jar Soap Pump. I have Painting Rocks Stoner DIY by Chronic Crafter grått . Instagram photos and videos for tag #liftgardin - Instagir.


Nye liftgardiner til soverommet i produksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.