tirsdag 26. februar 2019

Leietakers rettigheter ved muggsopp

Det første du som leietaker må gjøre er å kontakte utleier om . Det er kjent at muggsopp kan medføre dårlig inneklima, som i ulik grad kan gi utslag i helseplager. Ofte avdekkes ikke muggsoppen før leietaker har bodd i . Mugg og fukt er en juridiske mangel og må behandles på denne måten. En bolig som har et usunt inneklima vil, med mindre det skyldes leietaker selv, som. Husleieloven gir deg følgende rettigheter hvis du har mugg og fukt i boligen som .

For å komme videre da, bør du som leietaker få dokumentert omfanget på fukt eller mugg i leiligheten, og eventuelt få en sakkyndig forklaring . Vi flyttet inn for ca et halvt år siden, og da var det ingenting her. Leilighet med mugg og mangler (leie) - Forbruker. Tror det er sølvkre - skadedyr i leiligheten jeg leier.


Når utleier leier ut leilighet med muggsopp. Muggsopp i nyinnflyttet leilighet - Hus og hage. Flere resultater fra forum.


Leier du leilighet og har oppdaget fukt og mugg ? Her er dine rettigheter.

Fukt og mugg kan også gi helseplager, men jeg må presisere at jeg ikke kan rådgi deg med. Jeg kan imidlertid gi deg noen råd med hensyn til forholdet til din utleier, og hvilke rettigheter du har i. Problemer med annen leietaker 29. Du har kanskje flere rettigheter enn du tror. Men det betyr ikke at du som er leietaker slipper alt ansvar. Hvis somerommet krever ekstra tiltak (utover det som alle vet) fra leietaker , må.


Studere leieavtalen, hva har leietakeren ansvaret for? Depositum er et pengebeløp som leietaker etter avtale med utleier, stiller som sikkerhet for skyldig husleie og andre krav som kan oppstå etter . Avtalen vil regulere partenes rettigheter og plikter, og ved en eventuell senere. Sjekk den generelle standarden, om det er fukt, muggsopp eller andre ting det er.


Det er lovregulert når utleier kan trekke et beløp fra depositumet, og leietaker. Derfor er vi usikker på våre rettigheter , og vurderer å bare flytte. Oppdaget mugg i leilighet, umulig utleier!


Ifølge jurist Per Oddvar Pallum i Leieboerforeningen. Er ei dame som leier hos meg og har fått plutselig mugg på et soverom og ting er blitt ødelagt. Sier i tillegg at hun er blitt syk.


Hvilke rettigheter har en som leietaker når man oppdager fuktskader og muggsopp på badet etter innflytting? Helsejurist Nina Dybedahl svarer. Ettersom oppgaven gjelder leietakers heving ved boligleie, må det for det første avgrenses.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.