onsdag 20. februar 2019

Foldedør glass

Uisolert profil med mm sikkerhet herdet glass , eller med lags vanlig glass. VINTERHAGE (helårs bruk) Thermo foldedør hvit . Dette er viktig på foldedører da det er mange dørblader og kontaktpunkter og. Men også med standard glass , som her i nettbutikken, er U verdien meget lav, . Våre foldedører passer ypperlig til private formål som terrasser, verandaer og. Forskjellig profilfarge innvendig og .

På den måten kan du med en foldedør få den største frie døråpningen av alle. Innvendige sprosser er som utvendige, men ligger mellom lagene med glass. Innadslående foldedør muliggjør en større åpning, og har økt lufte- og. Døren leveres som passiv standard med karmdybde 1mm, og 3-lags glass.


PAN er den minste foldedøren i PAN-serien. Leveres med stk dørblader. Bygget i Sapa Byggsystem. Minste mål bredde 5mm.


Innbruddssikkerhet God innbruddsikring gjennom låsing i topp- og bunnprofil.

Du har valgt 3-Felts foldedør. Schüco foldedører gir maksimal åpning mellom inne- og utearealet. Vi skal skifte stuevinduet ut mot terrassen, og vurderer foldedør i glass slik at stuen og terrassen kan gå i ett på sommerstid. Ei ramme på plass i dag, men ikke noe glass ennå.


Disse er isolert med mm glassfiberarmerte polyamidlister. Integrert hengsle og skjult beslag gir et stilrent design uten synlige skruer. Fals for glass og fyllinger . Nå produserer vi også terrassedør som foldedør. Foldedørens fordel er at man får åpnet opp hele feltet, noe man ikke oppnår . Lag din vakre vinterhage eller din egen beskyttede krok bak glass og ramme.


Foldedør FI(FIESTA 42) er et uisolert foldedørsystem for enkeltglass eller . Foldedører er et praktisk valg uansett om man bor trangt eller ikke. Dette er en fin løsning for deg som har en hyggelig uteplass med tak over, og som ønsker å skjerme deg for vær og vind. Abora AS tilbyr foldedører fra Schüco, som fås i et imponerende stort utvalg og som muliggjør en åpen og diskret inndeling av rom med bibehold av mye lys. Kjøp god foldedør til din terrasse.


Hyggelige priser, og vedlikeholdsfritt. I PVC, tolags og trelags glass. Se prisliste i nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.