tirsdag 8. januar 2019

Vitrineskap med skyvedører

Stort og lekkert Madison vitrineskap med skyvedører. Dette er et innholdsrikt og pent skap av høy kvalitet! Les om vilkårene i garantiheftet.


Oppbevaringsenheten står støtt også på ujevne gulv siden den har. Casø 5vitrineskap i hvitoljet eik.

Elegant design som aldri går av moten. Fraktfritt leveret av møbelmannAS. Det er rikelig med oppbevaringsplass med både. Den kule moderne design av dette Parisot Travis vise skap vil se stilig og elegant i hjemmet ditt, og det er rikelig med lagringsplass for alle dine eiendeler. En romslig skap sitter ved siden av romslige hyller skaper en pen og ryddig hjem for bøker, vaser, DVD og spill, og det er tre skuffer.


Trenger du en funksjonell og stilren oppbevaringsløsning for å organisere klær, rengjøringsartikler eller noe helt annet? Da er et skyvedørsskap kanskje akkurat det du leter etter.

Hos HTH kan du finne skyvedører til alle formål. Vi lager skreddersydde løsninger som passer til dine ønsker og behov. Inklusiv: stenger hyller, skyvedører. En hylle av glass innvendig.


Håndtak i rustfritt stål. Skap med skyvedører av speilglass. Vis fram dine fineste ting i et vitrineskap. Smarte skyvedører i glass med messingsbeslag som ikke tar unødig plass.


De dype hyllene gjør at du får plass til mye. Materiale: Tre og glass. Beskrivelse: Vitrineskap i mdf med skyvedører i glass og med messingsbeslag. Få MER plass med skyvedører. TENDENS: Den klassiske skyvedøren har fått et comeback – med god grunn!


Den tar liten plass, og er en praktisk løsning hvis du ønsker ekstra gulvplass. Lag et skap med skyvedører.

String System skap i solid hvitmalt treverk med skyvedører. Skapet innvendig måler 26cm i dybden x 42cm høyde og har en avtagbar hylle slik at du kan få to seksjoner. Alt av møbler - til riktig pris.


Harmoni dobbelt vitrineskap (215x150) - Kr 13.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.