fredag 18. januar 2019

Vestfold peis og pipe

Vi jobberover hele Østlandet og teller pr i dag ansatte i bedriften. Har nå også begynt med Toshiba Va. Siden den tid har vi vokst og er idag høyt kvalifiserte ansatte med lang erfaring innen varmebransjen.


Vi legger vekt på kvalitet i alle ledd av arbeidet slik at du får det produktet eller tjenesten du har bestilt. Vi holder til på Nøtterøy i . Vestfold Peis og Pipe AS.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Pipe- og skorsteinsrehabilitering. Anleggsmaskiner og -utstyr - Utleie. Selskapsform, Privat aksjeselskap.


Klikk linken for mer informasjon. Virksomhetstype, Hovedkontor. Epost: Benytt kontaktskjema under. Besøksadresse: Oserødveien 11.

Postadresse: Oserødveien 11. Kontaktperson: Per Øivind . Din leverandør av peis og peisovn i Tønsberg. Varmefag Tønsberg (Varme Energi).


Finn informasjon om vår butikk og besøk oss i våre flotte butikklokaler på Sem i Tønsberg. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og rundt Torød. Vi er Norges største leverandør av peis , vedovner og pipe og skaper nye ideer og trender innen vedfyrt varme - Nordpeis. Få kontaktinfo på mobilen . Sogn Piperehabilitering AS – Sogndal. Schiedel Skorsteiner AS leverer både peisovner, peisinnsatser, komplette peiser og ikke minst høyeffektive skorsteinløsninger laget av keramikk, pimpstein eller rustfritt stål, egnet for moderne oppvarmingsteknologi for nybygg, renovering og . Som Norges ledende leverandør av ovner og peiser holder vi deg løpende oppdatert på hva som foregår.


Hos oss får du den hjelpen og de svarene du trenger. Våre ansatte har lang og tung erfaring i bransjen, og rehabiliterer i gjennomsnitt 3piper i året, i tillegg til å etablere nye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.