tirsdag 29. januar 2019

Skjutdörrar

Hos BAUHAUS hittar du rejäla skjutdörrar i olika utföranden, som t. Vi har skjutdörrar anpassade för både utanpåliggande och infälld montering. Leverans inom 2-arbetsdagar! Skjutdörr infälld slät.


Snabbt, enkelt och till ett bra pris.

Hos oss hittar du skjutdörrar i olika storlekar och material, med eller utan speglar och dekor. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Välj mellan många olika material och färger. En skjutdörr tar ingen plats i rummet när den öppnas vilket gör att den passar perfekt i utrymmen där yta behöver . Med skjutdörrar får du båda delarna utan att förlora värdefull golvyta.


Hos oss på Lundbergs hittar du ett flertal skjutdörrslösningar samt rumsavdelare med unik design. Allt från färdiga standardmått, gör-det-själv-produkter med oändliga möjligheter till måttbeställda skjutdörrar av hög kvalitet.

En skjutdörr är ljudlös, kräver minimalt med utrymme och bidrar till att skapa en snygg och praktisk . Måttanpassade skjutdörrar från Elfa. Förvara dina saker bakom vackra och tidlösa skjutdörrar från Elfa. I Elfas stora sortiment hittar du med säkerhet en skjutdörr som passar dig och din smak. Tradition, klassisk elegans eller modernt?


Elfas skjutdörrar finns i flera naturliga träslag, folie, glasytor och speglar. Högsta kvalitet med marknadens bästa garantier. Utforma en snygg garderob med skjutdörrar. Designa en skjutdörrsgarderob helt i din egen stil. Mirro hjälper dig skapa det personliga hemmet med hjälp av måttanpassade skjutdörrar anpassade för just dig.


Du kan enkelt testa dig fram till rätt lösning. Och du kan välja bland en mängd olika ytor, som sten, trä, glas, melamin, speglar och guld. Vill du ha klassisk elegans, traditionell funktion eller modern lyx? Mät bredd och höjd på ditt förvaringsutrymme, så hjälper vi dig med måttanpassade skjutdörrar.


Givetvis kan de fås med aluminiumbeklädd utsida. Som standard ingår personsäkert 3-glas, handtag på insidan och dragkopp på utsidan.

Tack vare tätningsprofiler i gummi, tätar den effektivt i stängt läge. Letar du efter skjutdörrar till din garderob? Ballingslöv har skjutdörrar som tar minsta möjliga plats samtidigt som stilrent intryck. Bygg dina egna skjutdörrar och spara plats.


Vi ger dig inspiration och instruktioner för hur du kan bygga dina egna skjutdörrar. Behöver du en funktionell och stilren förvaringslösning för att organisera kläder, rengöringsartiklar eller något helt annat? Då är ett skåp med skjutdörrar kanske det du letar efter. Fördelen med ett skåp med skjutdörrar är att du kan dölja nästan vad som helst bakom stilrena dörrar som harmonierar perfekt med rummets . Våra fabrikskontrollerade .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.