tirsdag 15. januar 2019

Parkett og interiør

Med bred erfaring som leverandør til prosjektmarkedet er Parkett Interiør en samarbeidspartner som holder hva vi lover av. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Parkett Interiør AS har besøksadresse Breivollveien 2 06Oslo.

Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen . Parkett Interiør en samarbeidspartner med lang erfaring som holder hva vi. Parkett Interiør har besøksadresse Breivollveien 2 06Alna Oslo. Bedriften ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen gulvlegging og .

Parkett interiør AS fra Alfaset, Oslo. Bygg har som mål å tilby dører og andre byggevarer med god kvalitet til rett pris. Vi legg stor vekt på rask leveringstid og god service til våre kundar.

TK Gulv og Interiør Hamar AS er din naturlige leverandør av gulv og Interiør. Vi har distriktets største utvalg innen laminat, parkett, belegg og vegg til veggtepper. Parkettstudio AS er fagspesialister innen gulvlegging og gulvsliping, og har butikk på Skøyen.


De består i dag av ansatte som alle har passion for kvalitet, fag . Gulvet er husets største og viktigste møbel – et møbel du skal trives med i mange år fremover. I SAGA Parkett og Kronotex laminatgulv finner du gulv som passer . Parkett Interiør As er et AS stiftet Oktober 20som driver innen gulvlegging og tapetsering. Selskapet holder til i Breivollveien i Oslo. Vi har parkett fra kjente merker, som vi kjøper direkte fra produsent.


Dette gjør at du som kunde slipper fordyrende mellomled og at vi kan tilby deg kvalitet til . GULV TREPLEIE Trepleie Tregulv. Våre pleieprodukter fra Woca er det beste som ditt tregulv fortjener. SAGA Parkett - et produkt fra RBI Interiør AS. Et parkettgulv er så mye mer enn bare noe å gå på. Gulvet danner, sammen med vegger og tak, rommets grunnfølelse.


Når du legger opp planen for hvordan du . Her finner du de mest trendy og populære parkett og laminatgulv. Etter snart år som interiør og gulvveileder, får jeg nesten abstinenser når kunder snakker . Vi kan levere alt av byggevarer for interiør og eksteriør: fliser, mur, tregulv, lister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.