onsdag 23. januar 2019

Mørkt gulv og lyse vegger

Ikke glem den største flaten i rommet når veggene skal få ny farge. Lyse gulv har gjerne en herlig friskhet, mens mørkere gulv som valnøtt eller kirsebær gir en vakker eleganse til rommet. Mange går for klassiske farger på gulvet som ask eller eik, men også her blir det viktig å huske på at den naturlige . Jeg liker middels mørke gulv og gjerne litt mørke også (kommer veldig an på andre ting enn hvor mørk den er også).


Om rommet er ganske stort og veggene ganske lyse ville jeg gått for noe mørkere. Men jeg er glad i kontraster og gjerne litt .

Lyse vegger - mørke lister eller mørke vegger - lyse. Har du (også) hvite fliser på vegg innlegg 17. Valg av parkett innlegg 19. Flere resultater fra forum.


Bufret Lignende Om du velger å bevege deg litt over på den lyse grå skalaen så er parkett Spitsbergen i særklasse. Her ser du hvor utrolig stilig det er med mørke parkettgulv. Bakke hjemme hos kjendis stylist Storm Pedersen.


Tak og vegger har ferdigmalt panel og smartpanel i fargen bomull.

Da vil fargen på gulvet i stor grad dominere rommet. Velger du derimot lys som lyssetter veggene i rommet, vil mer av veggfargen kunne reflekteres. Mørke gulv kan behøve lyse vegger for ikke at helheten skal bli for tung.


Med lysere farger på vegger og tak, virker rommet åpnere og luftigere. Bruk fargene for å oppnå balanse i rommet. Fargetyngden ligger her på . En god regel er at gulvet skal være mørkest, veggene lysere og taket lysest. Et hvitt tak gir følelse av økt høyde. Ved å beholde gulvlistene lyse og så nær veggfargen som mulig, blir vegghøyden ytterligere understreket.


Er det høyt under taket, kan du male det i en mørk farge for . Nå som ekspertene har spådd at farger er på vei tilbake for fullt, er det nok mange som kommer til å bytte ut de helhvite veggene hjemme med noe litt sprekere. Men før du går i gang, kan det lønne seg å forske litt på hvordan akkurat den . Beiser du veggene i en mørk transparent farge vil du få en god og lun atmosfære. Har du mange dører, karmer og bærende støtte til takbjelker, så kan det være lurt å male alt i samme farge.


Da vil rommet opptre som en enhet Beiser du dører, karmer og bærende støtte til takbjelker i samme farge veggen vil rommet opptre . Johnny Jensen i Gulvspesialisten har arbeidet med gulv i over år. Ut fra sin daglige kontakt med kundene sier han dette om hvilke typer gulv som nå er mest populære: - Lyse gulv blir foretrukket fremfor de mørke variantene.

Med et lyst gulv er det enklere å velge farger i interiøret. De hvite veggene vi har . Og så er det gulvet da. Her kjøpte nordmenn i årevis trestavs eikeparkett – og malte veggene eggehvite. Vi gjør fortsatt litt av det samme, men nå skal veggene være grå, og gulvet også.


For grått er jo så hot. Og det er enda dummere enn eggehvitt og eikeparkett, for vi fargesetter hjemmene våre som en . Når man pusser opp et rom, kan man påvirke rommets personlighet ved å matche tapetene med gulvet. Se hvordan det skal gjøres her. De lyse , lette fargene har lenge vært i vinden, ikke minst takket være shabby chic og den lette, landlige stilen. Nå er tiden inne til å tenke nytt, til å velge mørkt og eksklusivt.


Moderne fiskebensmønster. Mørke farger betyr ikke små og dystre rom. Her er tipsene du trenger for å innrede. De siste årene har nordmenn flest gått for hvite vegger og eikegulv. Nå ser vi en tendens til at folk heller velger mye lysere eller mye mørkere gulv , som Heritage Eik Opal White eller Noble Eik Broadway.


Lyse farger er også tidløst, og kan skape en ren effekt kombinert med kjølige farger på veggen. Mange med vinduer i stål har også mørkere grå farger. Husk at det også finnes andre hvittoner som er svakt brukket slik at du skaper en diskret forskjell mellom vegg og detalj, men likevel beholder det lyse inntrykket. Et gyllent gulv kan bli svært vakkert når det settes opp mot farger som harmoniserer.


Eller på toppen av det hele kombinere mørke vegger med mørk baderomsinnredning. Mørkt er ikke det samme som svart. Mørke kulører hentet fra naturen som grønt, blått og dyp . I denne artikkelen skal vi kort sagt ta for oss det å fargesette tak, vegger , gulv og interiør.


Vi skal også ta for oss hvordan. En mørkere farge på tak og gulv enn på veggene vil gi en illusjon om et lavere, bredere rom. Vi ønsker å holde på den herskapelige følelsen og den føler vi blir forsterket av kontraster, av mørkt og lyst. Vi ønsker oss i hovedsak lyse vegge, men tror vi kommer til å styre unna f. Heller derfor mot hvitt med et varmt. Gulvet er ikke ensfarget, det varierer fra helt lys grå til noe mørkere gråfarge.


Tror derfor det vil være vanskelig . Hva er viktig å tenke på når du skal planlegge materialer og farger på tak, vegg , gulv og dører i hjemmet ditt? Det samme gjelder helt lyse og helt mørke gulv , hvor de mørkeste er de som avslører mest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.